Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a vőlegényemnek, vigyem ezt a titkot a sírba?
Másfél éve szakított velem, akkor voltunk 2 éve együtt. Ő volt az első férfi az életemben, vele vesztettem el a szüzességemet is. Két hétig voltunk külön. Tudni kell rólam, hogy óriási libidóm van. És keresni akartam valakit, h szexeljünk (nem akartam, hogy a szexről is ő jusson eszembe), de amikor oda került a dolog, nem tudtam megtenni, visszahúzott a szívem.
Szval két hét után rájött, h mekkora hülye volt és újra összejöttünk. És én sajnos azt mondtam neki (hogy függetlennek lásson, mert mindig azt hajtogatta, h nélküle senki vagyok és nem lesz más nekem soha), hogy lett egy egyéjszakásom, ami valójában sosem történt meg. Most másfél évvel a történtek után furdal a lelkiismeret, h titkolom előle, h csak vele voltam. De sajnos csak ez után kezdett el megbecsülni és értékelni, fél h elveszít, korábban biztosra vett. Ti elmondanátok neki ez a "kegyes" hazugságot, amitől jobb lett a kapcsolatunk? Nem akarok így oltár elé lépni. Mi a véleményetek?
Elmondanám. Nem hiszem, hogy azért becsül meg, mert azt hiszi, hogy konkrétan lefeküdtél valakivel. Inkább a szakítás tudata miatt változhatott meg.
Szerintem még örülne is neki, ha tudná, hogy ő volt neked ez egyetlen.
Ha nem akarsz hazudni neki, de azt is akarod, hogy féljen, hogy elveszít, akkor íme az aranyközépút:
"Drágám, füllentettem; nem feküdtem le akkor senkivel. De ha visszapörgethetném az időt, lefeküdtem volna az illetővel. Most ezt a témát jegeljük! Ha esetleg újból szakítunk, majd akkor bepótolom a pasival."
"h nélküle senki vagyok és nem lesz más nekem soha"
Sok boldogságot ezzel az értékes férfival!
Én elmondanám neki , ez mág mindig jobb helyzet szerintem mitnha fordítva lenne, hogy mégis lefeküdtél valakivel de letagadod.
Ő egyébként volt mással?
Szerintem mond el neki,mert leeht később támad egy olyan gondolata, hogy mivel te voltál már valakivel így ő is belemegy egy egyéjszakás kalandba és megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!