Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most nem akar beszélni? Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem akar beszélni? Eddig bírtam. Sajnálom. Sajnálom?

Figyelt kérdés
férjem 22 éve,3 gyerek,dolgozunk.Minden rendben,de minket hülyének néz,megsértődik a gyerekeire,és nem szól hozzájuk...nem szól...nem is köszön..velem is ezt teszi,lelki terrorba tart...csak a pénzét szereti,nem birom tovább.Ezt érzem én...de kíváncsi vagyok egy kívülálló hogyan látja,: egyszercsak rájön valami és nem szól.elvan a maga világába...kezdi mondogatni,hogy elköltözik,nem birja tovább,aztán 2 hét múlva minden a régi...de én ezt játzsom 20 éve,nem megy tovább...eddig sírtam és sírtam...most már nem tudok sírni sem...lenéz,lekezel,engem és a 2 felnőtt gyerekünket is...mi az amivel túl élem ezt az egészet?
2014. márc. 24. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt látom, kettőtök között már nem működik jól a kommunikáció, biztosan túl sok sérelmet dédelgettek mindketten. Üljetek le beszélgetni, ha mindketten meg akarjátok javítani a házasságot, akkor még lehet, de ha nem, akkor sajnos ezt is be kell látni.
2014. márc. 24. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ő 20 éve ezt csinálja, te 20 éve tűrőd. Őszintén te mit akarsz?
2014. márc. 24. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyám uez. Egy megoldás van, miután változni nem fog. Egyszerűen nem foglalkozni vele. Nagyon is jól tudja, hogy zsarol érzelmileg, azért csinálja. Mióta ilyen esetekben csak mosolygok anyámon, egyszerűen hidegen hagy, na azóta velem nem csinálja. Mással igen.
2014. márc. 24. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
19 éve kellett volna szólni...De fogadd el, mint egy anyajegyet..
2014. márc. 24. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
régen azt hittem neki van igaza...9 év van köztünk...így indult...
2014. márc. 24. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az én családomról (apámról) írtál volna. Nálunk is ugyanez volt. Ha nem úgy csináltuk a dolgokat, ahogy ő akarta megsértődött, senkivel nem beszélt. Volt, hogy napokra az anyjához költözött aztán egyszer csak hazaállított. Anyukám kb 19 évig tűrte (az is igaz, hogy a mélypont az 6 év volt, de előtte se volt 100%as az ember). Nem tudta megemészteni, hogy a lányai felnőnek, ha egy sulibulirá feltettünk egy kis sminket máris lek.rvázott minket (14 évesen), ha kaptam egy olyan telefont, amilyet szerettem volna (nem a legdrágábbat semmi ilyesmiről nem volt szó, szimplán neki nem tetszett) fogta a saját telefonján és kidobta az utcára dühében. És ezek kb mindennaposak voltak. Rugdosta a számítógépet, a saját anyját lökdöste, ha ő is jobb belátásra akarta bírni. Anyukám meg tipikusan a gyenge, eltűrő fél volt. Aztán mikor már mindenki könyörgött neki, hogy merjen lépni, és mikor apám 100szorra jelentette be, hogy elköltözik, de mégis visszajött (nagy bánatunkra), anyukám megmondta neki, hogy el kell, hogy menjen, mert se ő se mi a gyerekei nem tudunk vele élni. Persze akkor volt sírás, meg azóta is anyám a rossz, gonosz. De az életünk ezerszer jobb lett. Anyukám magára talált egészen más személyiség lett. Erős nőként mellettünk áll és nevel minket, de önmagát is felfedezi közben csomó hobbija van, rengeteg minden érdekli, vidám, kiegyensúlyozott. Saját elmondása szerint is a legjobb döntést hozta. Apám, aki egyébként egy diplomás, értelmes ember, azóta se kíváncsi a gyerekeire, voltak probalkozásai, de inkább az új párkapcsolatába fekteti az energiáját, megmaradtunk a szülinapi sms szintjén. Egyedül a legkisebb hugommal tartja a kapcsolatot heti szinten, de őt is gyakran

megbántja a viselkedésével, reakcióival. Szerintem meg kell vizsgánod a saját érzéseidet, ha érzel még iránta, akkor érdemes még egy esélyt adni, esetleg terápiára menni, viszont csak azért, hogy a családot egyben tartsd nem éri meg kitartani egy ilyen ember mellett. Az a gyerekeknek se jó, ha te boldogtalan vagy és ő meg így viselkedik veletek.

2014. márc. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!