Ha valaki azt mondja, akivel nem sűrűn kontaktolsz, h személyesen nagyon komolyan akar beszélni veled, akkor magáról, vagy rólad akar? (apa)
azt mondta a múlt nem érdekli, csak a jövő.
én rengeteg hibát elég súlyosakat követtem el ami az én életemet érinti, viszont lehet nála vannak óriási változások.
szóval ha atyai fejmosásnak állok elé, hogy maradjak nyugodt?
úgy kell ezt érteni, h soha nem hallottam őt még ilyen komolynak, soha nem volt muszáj nagy beszélgetéshez leülni, soha az életben.
(tudni kell, h ő olyan ember mint törpöknek a törpapa, cigányoknak a vajda, az államnak a kormány, állampolgárnak a bíróság, szóval egyszer szólal meg de az egy életre megmarad)
gondoltam abból ki lehet indulni, hogy az olvasó magára gondol, hogy mikor mondana olyat, h: le kell ülnünk beszélni nagyon komolyan, nem érdekel a múlt, csak a jövő.
mikor mond ilyet valaki?
????
Mit kel azon problémázni hogy apádal leülsz beszélni, évek óta nem beszéltek de amit most mond az a te életedre kihatna, ne már....
köszi 2.
így is parázok :(
csak mert én nem akarok pl apának hazudni.
és ha elvárásokat támasztana felém, akkor ezzel rákényszerítene.
és az fájna nekem.
szóval ilyenek miatt parázok.
de ő úgy kezdi, CSAK annyit kérek...
és általában olyan a folytatása, hogy pl éljek becsületesen, erkölcsösen, meg stb.
én meg örülök ha valahonnan lesz pénzem..
amiért ugye ő majdhogynem szégyelli a lányát.
ő, akit viszont mindenki tisztel.én is.
szóval a jövőről akar beszélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!