Ha valaki azt mondja, akivel nem sűrűn kontaktolsz, h személyesen nagyon komolyan akar beszélni veled, akkor magáról, vagy rólad akar? (apa)
Figyelt kérdés
azt mondta a múlt nem érdekli, csak a jövő.
én rengeteg hibát elég súlyosakat követtem el ami az én életemet érinti, viszont lehet nála vannak óriási változások.
szóval ha atyai fejmosásnak állok elé, hogy maradjak nyugodt?
úgy kell ezt érteni, h soha nem hallottam őt még ilyen komolynak, soha nem volt muszáj nagy beszélgetéshez leülni, soha az életben.
(tudni kell, h ő olyan ember mint törpöknek a törpapa, cigányoknak a vajda, az államnak a kormány, állampolgárnak a bíróság, szóval egyszer szólal meg de az egy életre megmarad)
2013. márc. 6. 19:50
11/11 anonim válasza:
Ugyanmár ha az élet nem indok akkor mi?
Szed össze magad lelkileg egy felnöt ember nem függ érzelmileg az apjától anyagilag lehet de érzelmileg illik keményebnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!