Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki azt mondja, akivel...

Ha valaki azt mondja, akivel nem sűrűn kontaktolsz, h személyesen nagyon komolyan akar beszélni veled, akkor magáról, vagy rólad akar? (apa)

Figyelt kérdés

azt mondta a múlt nem érdekli, csak a jövő.

én rengeteg hibát elég súlyosakat követtem el ami az én életemet érinti, viszont lehet nála vannak óriási változások.

szóval ha atyai fejmosásnak állok elé, hogy maradjak nyugodt?

úgy kell ezt érteni, h soha nem hallottam őt még ilyen komolynak, soha nem volt muszáj nagy beszélgetéshez leülni, soha az életben.

(tudni kell, h ő olyan ember mint törpöknek a törpapa, cigányoknak a vajda, az államnak a kormány, állampolgárnak a bíróság, szóval egyszer szólal meg de az egy életre megmarad)

2013. márc. 6. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanmár ha az élet nem indok akkor mi?

Szed össze magad lelkileg egy felnöt ember nem függ érzelmileg az apjától anyagilag lehet de érzelmileg illik keményebnek lenni.

2013. márc. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!