Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan segítsek a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek a férjemnek?

Figyelt kérdés
A férjem rengeteget dolgozik, mert az egyik munkatársa (pékség) kiesett, és most, amíg nem találnak új munkaerőt, ő viszi az egész részleget. Szegényem minden nap hulla fáradt, szinte éjszaka ér haza. A péntek és a szombat szabad csak neki, de akkor meg a kisfiunkkal akar lenni, aki most egy éves. Sokszor hétvégén zenél, ez ad egy jó plusz bevételt, de olyankor a hétvégéje is kiesik. Milyen közös programot ajánlotok, amit élvezne is egy 30 éves, kedves, zeneimádó férfi, aki a kisfiával és a feleségével is szeretne lenni, de csak egy délelőttje, vagy 1,5 napja van egész héten? Már ötletem sincs...
2014. márc. 24. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

"Szegényem minden nap hulla fáradt, szinte éjszaka ér haza. "

Hagyd pihenni. Ne programozz, amíg szerencsétlen ember 2 ember helyett dolgozik, plusz hétvégére is melót vállal. Majd programoztok utána, ha felvettek valakit a kiesett munkatárs helyett.

2014. márc. 24. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hagyom pihenni, leginkább ő szeretne valami programot hétvégére, csak épp rám bízza, h mit, és én már nem tudom... valami olyan kéne, ami nem fárasztó, de nem is csak a tv előtt ülünk egész nap.
2014. márc. 24. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a piknik és kirándulás jut eszembe
2014. márc. 24. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó idő van,pléd,kosár tele kajával,játék a kicsinek,és irány a természet.
2014. márc. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!