Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért ilyen?
Sok ilyet ismerek (mielőtt leharapják a fejem, tisztelet a kivételnek!)
A pasi mehet ide-oda, sörözgetni, bulizni a haverokkal, a nőnek kuss!
Szórakozás? Minek az neki? Takarítson, vagy főzzön ha unatkozik!
De ezek pasik általában nem egyik napról a másikra lesznek ilyenek....
Mennyünk kocsikázni???
MENNYÜNK???
Ha már annyira unatkozol, miért nem tanulsz meg helyesen írni?
(Tudod: menjünk)
Nem volt sosem annyi időm a kisgyermek, a háztartás stb mellett, hogy "uncsi" legyek.
Valami gond azért veled is van gondolod ?:) :) :)
"Nem volt sosem annyi időm a kisgyermek, a háztartás stb mellett, hogy "uncsi" legyek.
Valami gond azért veled is van gondolod ?:) :) :)"
Vagy inkább veled?
Valószínűleg a kérdező jobban beosztja az idejét, és nem viszi el egész napját a házimunka, valamit a gyermekein sem lóg egész nap, hanem hagyja őket élni - így szabadideje is marad...
Kedves nyolcas, semmi gond velem. Csupán szeretem a férjem, a gyermekeimet, és nem vagyok "uncsi", anélkül hogy a nyakukon ülnék, stb. Kérdező nem találja a helyét, aki boldog, akár a házasságában, akár a kisfiával, akár albérletben, vagy családi házban kifelé tekint, akár a gyermekre, háztartásra, férjére, családjára, jóidőre, stb. Kérdező befelé tekint, magával van elfoglalva, "uncsi" kisgyermek módjára itt a gyk-n várja a választ férje viselkedésére.
Két házasságom volt. Az első rossz volt, nem szerettük egymást úgy ahogyan kellett volna, ( agressziv férfi volt ) és kifelé tekingetett mindegyikünk. Ott a férj akarta megmondani, mint egy kiskorut ugy "kezelt", nem volt egészséges jogom magamhoz. Amikor csak tudtam sétáltam a gyerekkel, csak otthon ne kelljen lenni. El is váltunk négy év után. Második házasságból egyszer sem jutott eszembe, hogy uncsi. Nem akarnak irányitani mint egy ovodás kislányt, de nem is engedném.Mindent megbeszélünk, közösen töltjük a szabadidőnket, eszünkbe sem jut hogy megkérdőjeleznénk egymás gondolkodást, stb. Ehhez azonban fel kell nőni. Mindkettőjüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!