Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Le tudja így egy fiatal nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudja így egy fiatal nő élni az életét?

Figyelt kérdés

Igen ez a történet rólam szól, nem tagadom hisz hiába való lenne.

Van egy férjem, 7 éve vagyunk együtt.

Nagyon szerettük egymást, elmondhatatlanul. Első komoly kapcsolat volt mindkettőnknek, nekem az első férfi is az életemben.

El vett feleségül, és én örömmel hozzá mentem.

A kapcsolatunk olyan semmilyen, nem vagyok vele sem boldog sem szomorú, szerintem az egész már egy megszokás, szeretem, és tisztelem, de lehet hogy nem vagyok bele szerelmes???

Nem tudom magam sem, ezt csak akkor tudnám meg ha valamilyen úton módon elveszíteném, amit viszont kifejezetten nem akarok.

Nagyon hálás vagyok neki, nagyon tisztelem őt amiért ennyit tett értem. Úgy érzem hogy soha nem tudnám őt megcsalni, és nem is akarom. Nem köt le a szex, szerintem mással sem lenne nekem jó.

Egyébként ha magamnak csinálom nagyon jó, vele is csinálom de szeretek rajta hipp hopp túl esni, nagyon sokat szeretkeztünk fiatal korunkban és szerintem kiégtem.

Szóval a kérdésem az hogy le tudom úgy élni a hátra élő éveimet úgy hogy vele vagyok, "boldogok" vagyunk, tiszteljük egymást, és együtt öregedünk meg.Nagyon tisztelem őt, és megbízik bennem hisz épített egy házat ahol én vagyok a tulajdonos, haszonélvező, az autóinknak is én vagyok a tulajdonosa, mivel ő bár listás volt anno a szülei miatt ami nem lett fizetve na és lefoglalnák tőle. Szóval a fejemben meg sem fordul az hogy kisemmizem, előbb lőném magam fejbe.

Még gyermekünk sincs, úgy hogy ez is érdekelne hogy születhet-e ilyen körülmények között gyermek??!!

2014. márc. 21. 15:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7-9 es válaszíró! Te aztán mélyen a szívembe írtál. Nagyon kellemes volt írni a megnyugtató szavaid és a kedvességed kitűnő!

Leírtad mindazt amin változtatni kell, ettől biztos nem fog rosszabb lenni a kapcsolatunk. Köszönöm szépen! :)

Utolsó hozzászóló ( akik 7 éve vannak együtt)

Sok sikert nektek is a kapcsolat helyrehozásához. Remélem fog sikerülni, és tényleg nagyon egy cipőben járunk, eu okokból mi is toljuk a baba vállalást.

Legalábbis én.

Mindenkinek köszönöm szuperek vagytok!

Egyébként ahogy írtam tisztelem annyira hogy más férfival nem tudnék össze jönni úgy hogy van a férjem, de egyébként sem. Nem vonz az ilyesmi engem.

2014. márc. 21. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alapján komoly gond nincs a kapcsolatotokban.

Egy pici "vérfrissítés" jót tenne, valami különleges program hétvégére például, de valószínűleg tényleg ideje a kisbabának, hogy legyen értelme a mindennapoknak.

Az, hogy 7 év után már nem vagy szerelmes, teljesen normális, de ahogy írod, nagyon tiszteled, szereted őt, nincs ezért elveszve semmi. :)

2014. márc. 21. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:

hát igen, az izgalom adná meg az ízét az életnek, ez hiányzik innen szerintem, de inkább jobb nyugalomban élni, mint kétségek között.

de igen, ezt csak az tudja értékelni aki megjárta már a maga útját.

tehát a jó is csak akkor jó, ha tudjuk mi a rossz, ellenkező esetben, ez a "nem is tudom, hogy boldog vagyok e" szindróma áll fent.

2014. márc. 21. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:

* és hogy válaszoljak is

igen le tudja élni és mások nyomorúságos kapcsolatából tudja majd értékelni és akkor lesz boldog.

2014. márc. 21. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor léptem ki az első kapcsolatomból 4 év után, amikor így éreztem, mint te. Nekem ez kevés volt. Főleg, hogy tudtam, hogy volt idő, mikor kívántam a szexet, a végén meg már az sem tűnt fel, ha hónapokig nem csináltuk. Nem veszekedtünk, nem voltak gondok, egyszerűen ellaposodott. El tudtam képzelni, hogy vele maradok, de mégse tettem, mert többre vágytam. Nem voltak programok, csak úgy eléldegéltünk együtt, és kapcsolatnak hívtuk. Hálistennek még nem voltunk házasok, így könnyű volt lelépni. A jelenlegi kapcsolatom szintén 7 éve tart, valóban elmúlik a rózsaszín köd, ezt nem tagadom, de ezt nem érzem, amit te, és amit már én is átéltem egyszer. A mai napig megvan a tűz, imádjuk egymást, pillangók már nem repdesnek a hasunkba, de valahogy minden nap jobban várom, hogy hazaérjek hozzá, mint anno az exemhez. A szex fantasztikus az első perctől kezdve, és a gyakorisága is megfelelő, nincs az, mint a huszas éveim elején, hogy 2-3 havonta jutott eszünkbe, hogy ja, szexelni kéne, mert a párok azt is szoktak. Mi nem akarunk összeházasodni és még a gyerekben sem vagyunk biztosak, de ha lesz is, még ráér. Kereknek érzem az életem vele. Ez nálam hiányzott azok közül az érzések közül, amiket te felsoroltál. Nekem nem volt elég a szeretet és a tisztelet, és nagyon örülök, amiért nem értem be annyival.
2014. márc. 21. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Gondolj abba bele, hogy megéri e feldobni az egész eddigi életed ami ad egy biztonságot és amivel haladhatsz előre (mert van kivel) egy újabb keresgetési szakasszal akár rengeteg csalódással, egyedülléttel csak mert vágysz arra a ( kb. 1 évig tartó) pillangókra és vak szerelemre.

Ez minden kapcsolatban elmúlik akár 1 van akár 100.

De amíg nem tapasztalod meg addig hiába írunk bármit, hisz a vágy elnyomja a józan észt.

Én úgy gondolom nagyon kevés években az emberi élet ahhoz, hogy arra pazaroljam, hogy holmi vágyak után rohangáljak ahelyett hogy igazán élnék/élnénk.

Mondjuk én jelenleg elégedett vagyok az életemmel, amúgy pont most lesz az esküvőnk a 7. évfordulónkon....:)

2014. márc. 21. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnálattal olvasom azokat a hozzászólókat akik szerint a "lángolás" "mindig elmúlik". És egy "mély szeretet" veszi át a helyét. Meg a "gyerek hiányzik". 37 éves vagyok, a feleségem 35 éves és 12 éve vagyunk házasok. Most várjuk az első gyermekünket. Ettől teljesen függetlenül nem tudom elképzelni milyen lehetne őt megunni vagy hogy elmúljon a nagy szerelem.

Ahányszor meglátom az arcát vagy a mosolyát, azokat a szemeket ugyanazt érzem mint amikor megismertem 15 éve. Mindig elolvadok tőle. Pont úgy. Legyek akármilyen fáradt vagy stresszes.

Szerintem ennek a kulcsa az, hogy elég hasonlóak vagyunk. Rengeteg kalandot izgalmat éltünk át együtt nagyon sok közös szép emlék van (talán ezért is halogattuk a babát sokáig, mert elég kalandosan éltünk). Úgy gondolom a baba csak egy plusz lesz mindehhez és talán innentől mégjobb lesz minden.

Én elképzelni se tudom, sőt megijeszt a gondolat hogy csak szeretetből és tiszteletből éljek együtt valakivel az év 365 napjában.

2014. márc. 24. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően nincs nagy gond a kapcsolatoddal. Biztos van jobb kapcsolat, de sokkal rosszabbak is. Ha képes vagy őt szeretni, az a lényeg. Ha a szeretet meghal, akkor van igazi gáz. Legalábbis szerintem. Szerintem tökéletes partner nincs, vagy nagyon szerencsés akinek az van. Mindenkinek vannak hibái. Én több embert láttam, akik folyamatosan elváltak és keresték a tökéleteset, én kívülről azt láttam a végén megállapodtak egynél, aki nem feltétlen volt jobb, mint az első. Ezen kívül van az embernek hobbija, közös programok, sport, barátok. Nálunk sincs már meg (7 év után) az a hatalmas lángolás, viszont én úgy érzem teljes életet élek. A gyerek egyébként nem hoz változást, inkább egy próbatétel a kapcsolatotokban, hiszen rengeteg addig meg nem lévő megoldandó probléma merül fel vele, meg az sem árt, ha mindketten türelmesek vagytok. Persze emellett a gyerek mosolya, szeretete stb sok boldogságot fog okozni. De alapvetően nem harmonizálja a kapcsolatot. Erre azért fel kell készülni. Szerintem ahol szeretet és harmónia van, az megfelelő körülmény egy gyereknek, neki az a fő vágya, hogy szeressék, hogy apa és anya is vele legyen. Ha ez megvan, akkor nyugodtan vállalhattok. Azzal a felelősséggel, hogy gyerek után elválni (legalább, míg felnő) nem lenne szabad, tehát ha már gyereket akartok, akkor ki kell tartani egymás mellett!
2014. ápr. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!