Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibirni?
Sokszor olvasom itt, hogy a férj nem engedi a feleségét sehovà kikapcsolodni. Hogy birjàk ezek a nök? Miért nem lépnek?
Csak nekem természetes, hogy elmenjek oda ahova akarok?
#1 vagyok és rossz tudni hogy ugyanezért engem lepontoznak
totál ugyanazt írtam, mint #9 csak röviden
Elég kiterjedt baráti köröm van, de szerencsére ilyesmiről, amit kérdezel, nem tudok.
Koromnál fogva (39 vagyok) bulizni nem járok már, de nem is vágyom rá, viszont barátnőkkel, kollégákkal kávézni, vacsizni annál inkább, ahogy a férjem is. Igaz, nem gyakran, de 1-2 havonta akar ilyen alkalom. Nyaralni a családommal szoktam.
Szerintem egy jó kapcsolatban, intelligens emberek között ilyen tiltás nem nagyon fordulhat elő...
Most zavartam el a férjemet kerti partira:-) Az a helyzet, hogy nálunk még babák a babák, ő egyedül csak pár órát bír velük, ritkán vállalja ezt sajnos, de volt már rá példa, hogy vigyázott azért babára, hogy átmenjek ebédre egy barátnőmhöz.
Sajnos húzza erre a száját, amit valahol megértek, mert férfi, de így meg hogy menjek el? Nincs megoldva a gyerekvigyázás, ezek ilyen évek, ezt ki kell bírnom és kész.
Most attól jobb lesz ha elhagyom őt? Akkor még annyi segítségem sem volna, mint most. Természetesen szeretem őt, azért vagyok vele, de ha most ezt a gondolatmenetet követem, akkor nem vagyok kisegítve, ha kilépek a kapcsolatból, és egyedül nevelek két gyereket....
Szóval ilyen okai is lehetnek annak, hogy valaki inkább tűri, hogy nem engedik sehová. Bár mondom, engem engedne, nálunk csak nincs ki vigyázzon a kicsikre, az ő időnkénti bébiszittelésén kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!