Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogyan döntenétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan döntenétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Előre szeretném kérni,hogy ne rúgjatok belém van elég bajom anélkül is,hogy idegenek ócsárolnak az érzéseim miatt,köszönöm.

Röviden összefoglalnám a helyzetet.

A lényeg az,hogy van egy kisfiam,nem terveztük a párommal azért sem mert mindössze 1 éve voltunk együtt mikor terhes lettem megtartottuk,és mivel kicsit egyszerűbbnek tűnt egy polgári házasság,mint az apasági nyilatkozat aláírtuk a papírokat.Szeretem a párom de nagyon elbizonytalanodtam,van egy srác akit közel 10 éve ismerek,azóta tetszik mióta először megláttam persze az elején nagy tini szerelem volt,bár viszonzatlan,mikor a párom megismertem is szerettem a srácot,csak valahogy sosem volt bátorságom hozzá,hogy beszéljek vele,úgymond lemondtam róla igaz nem teljesen.A helyzet az,hogy az elmúlt időszakban többet találkoztunk igaz barátilag,énekkarba stb. és rá kellett jönnöm az érzéseim nemhogy elmúltak,de felerősödtek irányába.Fogtam magam gondoltam érett felnőttként beszélek vele.A srác nagyon megértő és tisztességes volt,nem is tudta,hogy mennyire oda voltam érte,és azt mondta,tulajdonképpen nem közömbös irántam az egyetlen visszatartó erő,hogy ugye házas vagyok.Nem vagyok az a hűtlen másikat hülyítő ember egyátalán,de most nem tudom mihez kezdjek,nagyon szeretem a srácot életem nagy szerelme,olyan érzéseim is vannak amit mással még a jelenlegi párommal sem éreztem soha.Ami még fontos nagyon fura volt nekem,hogy sose hívtam a párom még a férjemnek,nem is érzem azt,hogy az lenne,talán azért is,mert a templomi esküvőt tartom az igazinak nem a papír írogatást.Nem tudom mit csináljak,mindig arra gondolok egy életem van,de közben ott van az is,hogy hálás vagyok a páromnak és szeretem,nem mellékesen a fiam is,de nagyon aggasztó,hogy szerelmes vagyok egy másik férfibe aki nem a párom,aki nagyon hiányzik ha nincs velem,nem látom.Azt még hozzátenném,minden előző kapcsolaton,szerelmemen túl vagyok már jó ideje lezártam,semmit nem érzek irántuk kivéve ezt a srácot.Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. márc. 17. 06:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én úgylátom te ezt már eldöntötted, csak valamiféle megerősítésre vársz. A kérdésed alapján én úgyéreztem és azt is írtad, hogy szereted a párodat. Ebből azt mertem feltételezni, hogy a kérdés nyitott.

Sosem tanácsolnám egy férfinak sem, hogy hagyja el a párját, az első "nagy hűha" érzés után, neked sem tanácsolom, de ettől függetlenül nyilván mindenki azt tesz, amit akar.

Ha te áldozatként éled meg a házasságodat, a gyermekvállalást és minden ezzel járó dolgot, akkor valóban nincs értelme erőltetni a dolgot.

2014. márc. 18. 03:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem egyátalán nem döntöttem el,és igen,mint embert,rokont szeretem csak nem férfiként,nehéz ezt így leírni.
2014. márc. 18. 06:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Döntöttem,józanul végig gondoltam,és ráadásul mivel párom érezte,hogy valami gond van ezért most sokkal jobban tudtunk beszélgetni,és át tudtunk mindent beszélni,persze erről fellángolásról nem volt szó,felesleges is lett volna szerencsére beszélgettem a sráccal még meg nem mutatta azt az oldalát ami már nem olyan szimpatikus mint pl,hogy nem teljesen őszinte.Szerencsére kitisztult már a fejem,és túl vagyok rajta.Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 20. 07:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Örömmel olvasom, hogy helyesen döntöttél! ;)
2014. márc. 20. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!