Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párodnak van valamilyen függösége? Mi?
Figyelt kérdés
Alkohol, szex, cigi, drog, játék, net...2014. márc. 15. 06:49
11/22 anonim válasza:
Meg kell különböztetni a hobbit és a függőséget. Függőség azért hosszabb idő alatt alakul ki, tehát azt már azért megismerkedéskor fel lehet ismerni, ilyenkor ajánlatos nem belemenni a kapcsolatba.
12/22 anonim válasza:
Alkohol, cigi és gyógyszer..jó kombináció..kezd megromlani végérvényesen a kapcsolatunk. Az alkoholtól horkol-olyan lesz mint régen Apum- nem tudok tőle aludni. Külön alszunk. Cigizik a lakásban..ma is arra mászok haza éjszakásból ,hogy áll a füst..bent ott is ahol alszik pedig csak a fürdőben "lehet" ( azt beszéltük meg ,hogy éjszaka oda megy ki, persze mindig oda megy..)antidepresszáns, nyugtató..még a vodka meg a sör mellé..nem csinálunk semmit együtt soha néha megöleljük egymást de már az is ritka..tudom ,hogy beteg de azért idegesít fel, mert nem akar segítséget kérni pedig bevallotta ,hogy tudja ,hogy beteg és el akar menni orvoshoz..de halasztgatja hónapok óta..én már nem bírom :( ja ez a hobbi kb 100e Ft..nem haladunk semerre
13/22 anonim válasza:
Dohányzik. Meg kényszeresen pakol. :)
14/22 anonim válasza:
Számítógép és horgászat. Cigiről már lassan egy éve leszokott.
15/22 anonim válasza:
Sajnos a cigit nem teszi le van h hetekig nem sziv maskor meg ketnaponta is ez engen elegge bosszant de a kapcsolat erdekeben megegyeztunk h tobbet nem csesztetem ezzel. Azota nem tudom h cigizik e de nem hiszem h gyakran mert azota nem erzem rajta
16/22 anonim válasza:
Cigarettázik, de szerencsére nem sokat. Nem tudom, igazából függő-e, mert van, hogy 1-2 napig rágyújtani sincs kedve és nem nyavalyog meg remeg utána. Egy csomag több napig tart nála amúgy is. Idebenn sosem gyújt rá, csak szabadban vagy az erkélyen.
17/22 anonim válasza:
Káros dolog nincs, mértékkel iszik, nem dohányzik, nem sokat netezik.
Viszont foci-függő, de én is az vagyok, tehát nincs ebből gond.
18/22 anonim válasza:
Ez a kérdés most arról szólt, hogy kit menyire lehet lepontozni??
Akkor siker
;-)
19/22 anonim válasza:
A férjemnek én vagyok az egyetlen "függősége". :D
Még a konyhában sem tölthetek el úgy 10 percnél többet, hogy ne jöjjön utánam, mert "hiányoztam neki". Eleinte aranyosnak találtam, de mostanra néha már falnak tudnék rohanni ettől. :)
20/22 anonim válasza:
igen.cigi,kave,egy heten kb 2 uveg konyakot megiszik es mostanaban a gepen jatszik.amikor hazajon a munkabol leul a gep ele es van hogy 2-3 oran keresztul csak jatszik.nem lenne gond hogy jatszik de legyen eleg 1 ora hossza.hiszen van egy 2es fel eves gyermekunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!