Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt. Most mit csináljak?
A barátnőmmel nem élünk együtt. Tegnapelőtt nem tudtam elérni telefonon, hosszú órákig csak csörgettem, nem vette fel. Megijedtem, szóltam a főnöknek, elmentem hozzá. Nem volt otthon, és továbbra sem vette fel a telefont.
Amíg vártam rá, elkezdtem összetakarítani, elpakolni. És találtam egy kézzel írt levelet, amiben egy idegen férfi azt ecseteli, hogy micsoda élmény volt vele, és reméli, megint együtt lehetnek.
Amikor végre hazajött, azonnal a kezébe nyomtam. Elkezdett sírni meg tördelte a kezét, hogy csak egy ilyen botlása volt és bocsássak meg, sajnos ő rossz példát látott otthon, és megtette.
Nagyjából a plafonon vagyok, és most már néhány dolog tiszta lett, amit korábban nem értettem meg.
Fura, de az egyik első gondolatom az volt, hogy AIDS tesztet kéne csináltatnom, mert ezek után semmiben sem vagyok biztos.
2,5 éve vagyunk együtt.
Nem tudok megbocsájtani, ő pedig könyörög nekem.
Én vagyok túl szigorú, és mindenkinek jár egy esély? Rossz ember vagyok, amiért nem tudom ezt lenyelni?
Én 32 vagyok, ő 28.
Nekem a megcsalas a legnagyobb bun, amit egy kapcsolatban el lehet kovetni. Ha nem mondott igazat valamiben, azon jobban tulteszem magam, de azon, hogy mellettem ki tudja, hany embernek tette szet, azt soha nem bocsajtom meg. Ezzel vegleg elszakitotta a kapcsolatunkat.
Ma mar tiz percet sirt a telefonban, de nem hatott meg.
Valahanyszor megfajdult a szivem, arra gondoltam, ahogy epp hancurozik valakivel, igy nem tud elgyengiteni.
"Bármennyire is szeretne az ember megbocsájtani, a kép, a gondolat mindig benne lesz a fejedben hogy mással volt együtt. Tapasztalat sajnos."
Különbözőek vagyunk. Nekem ez már inkább rögeszmének tűnik :) De ha így érzel, ez van, nem tudsz mit csinálni, nem vitatom. Nekem csak fél napig tartott ez a mindenről az jut eszembe hogy mással volt. Bár amikor ez történt, egyébként se tartottam az illető nőt semmilyen szempontból megbízhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!