Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt. Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nem élünk együtt. Tegnapelőtt nem tudtam elérni telefonon, hosszú órákig csak csörgettem, nem vette fel. Megijedtem, szóltam a főnöknek, elmentem hozzá. Nem volt otthon, és továbbra sem vette fel a telefont.

Amíg vártam rá, elkezdtem összetakarítani, elpakolni. És találtam egy kézzel írt levelet, amiben egy idegen férfi azt ecseteli, hogy micsoda élmény volt vele, és reméli, megint együtt lehetnek.

Amikor végre hazajött, azonnal a kezébe nyomtam. Elkezdett sírni meg tördelte a kezét, hogy csak egy ilyen botlása volt és bocsássak meg, sajnos ő rossz példát látott otthon, és megtette.

Nagyjából a plafonon vagyok, és most már néhány dolog tiszta lett, amit korábban nem értettem meg.

Fura, de az egyik első gondolatom az volt, hogy AIDS tesztet kéne csináltatnom, mert ezek után semmiben sem vagyok biztos.

2,5 éve vagyunk együtt.

Nem tudok megbocsájtani, ő pedig könyörög nekem.

Én vagyok túl szigorú, és mindenkinek jár egy esély? Rossz ember vagyok, amiért nem tudom ezt lenyelni?

Én 32 vagyok, ő 28.

2014. márc. 13. 19:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
téged nagyon hülyére vesznek barátom, régen dobni kellett volna a kiscsajt, "Megijedtem, szóltam a főnöknek" jó főnököd van
2014. márc. 13. 19:45
 12/24 A kérdező kommentje:

Kilences, köze nincs a megcsalásnak ahhoz, hogy én megkérdezem mások véleményét. Te bizonyára olyan ember vagy, aki sosem kérdez, ugye? Különben nem lennél igazi férfi/nő. Gondolkozz, mielőtt leírsz valami bántót.

Tízes, én is erre tippelek.

Holnap összeszedem a holmijait, ami nálam maradt, és vége.

Ötös, nem értek egyet veled. A barátnőm lakásában simán takarítok, és ő is nálam.

2014. márc. 13. 19:46
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

nincs is kérdés! Hisz döntöttél!

Aids teszt! Ez vicc?

2014. márc. 13. 19:50
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

Sztem te már gyanítottad ezt régebb óta...

És most mit mondott, miért nem vette fel a telefont, meg épp hol volt?

2014. márc. 13. 19:55
 15/24 A kérdező kommentje:

Miért vicc az AIDS teszt? Most már nem tudom, hogy egyáltalán ez volt az egyetlen megcsalása vagy többször is megtette? Én bíztam benne, és nem védekeztünk óvszerrel. De most elvesztettem a bizalmam. Hepatitisre és AIDS szűrésre is elmegyek.

14: csak makogott, hogy a barátnőivel volt, de nem hiszem most már egy szavát sem.

2014. márc. 13. 19:59
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem hulyeseg a teszt. Angliaban terhessegnel rutin teszt ez is. Amikor itthon latta a doki a pairomat, azt mondta hogy nagyon helyes, itthon is be kellene vezetni.
2014. márc. 13. 21:28
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Sajnos egyre több ilyen "vegetáriánus" nő van.

Csalnak fűvel - fával...

2014. márc. 13. 23:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Ki kell b#szni, mint macskát szarni.

Ugyanúgy megcsalna újra meg újra, hiszen még vissza is fogadtad utána, másrészt meg egy perc nyugtod nem lenne, mert ezek után egy kicsit sem bíznál benne.

2014. márc. 14. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Könnyű arra hivatkozni,hogy ezt làtta otthon. Az meg,hogy ezt látta attól meg pont ezért nem kellene azt a példàt követnie.

Én is tudom milyen anyàm és teszek ellene,hogy ne legyek olyan,mint Ő. Szóval ez gyenge kifogàs tőle.

Nem adnék neki 2. esélyt,mert ha màr 1x megtette akkor legközelebb is megteszi. Nem tudnék a helyedben màr megbízni benne.

2014. márc. 14. 11:18
 20/24 anonim ***** válasza:
A megcsaláson TALÁN, nagyon sok idő múlva úgy, hogy a küszöböt rágja túl tudnék lendülni. Ami jobban foglalkoztatna, hogy ha te nem jössz rá, akkor sosem mondja el. Hazudik, hazudott! Mert ha egyszer lett volna ilyen botlása, akkor azonnal bevallja, vállalva a következményeket. + nem őrizgetné a levelet. Nekem a hazugság nagyobb bűn egyébként.
2014. márc. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!