Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek sikerült békében elválnia?
Én nekem szándékom okoskodni...ha annak is tűnne ez a reakcióm...akkor előre is bocsi érte..., de szerintem, ha a házassági tanácsadó csak a te oldaladat vizsgálta meg, és úgy nem segített, h a problémákat a feleségeddel együtt vizsgáljátok meg, akkor nem volt jó az akinél jártál.
Hogy ő is úgy látja, h nincs esély azért gondolom úgy, h az csak egy dolog, mert csak téged nézett és titeket nem...ez az egyik, a másik meg, h a reményt magadba tudod csak megtalálni, amíg nem találod meg, addig egy profi tanácsadó se fogja tudni helyetted megtalálni, te viszont szerintem csak, azért nem találod, mert a feleségeddel se tudtad még eddig igazából talán megpróbálni se azt, h meg legyen oldva az adott probléma, mert ugye ahogy írtad eddig félsz is, h hogy reagálná le..., de persze a tévedésem jogát fenn tartom, pláne, h egyikőtöket se ismerem kicsit se!
Nincs vki barátotok, közös barátotok, aki tudna akár egy jobb tanácsadóba is segíteni titeket, vagy akinek ha elmondanád, mindkettőtöket nézne és mélyebbre hatóan tudna segíteni, h ha muszáj is elválni, akkor az békébe legyen legalább?
A 8-asban ezt írtad:
" A kérdés, hogyan lehet ebbe az állapotba eljutni..."
Szeretném végigvinni ezt a vonalat, akár privátban is.
Ha fejben megvan, ha mégsem ezt az utat választod, biztosságérzetet ad, hogy ki van dolgozva fejben.:)
És amit reagáltam rá, azon a vonalon tudunk elindulni. Tehát mi a reakciód rá?
Időközben elolvastam egy könyvet:
Mira Kirshenbaum - Amikor a hűségesek hűtlenkednek
Ugyan én nem csaltam meg a feleségemet, de számomra is tele volt hasznos, elgondolkodtató fejtörőkkel.
És ami a lényeg, leírja, hogy kell kezelni korrektül egy szakítást, levezeti a gyerekekkel kapcsolatos aggodalmakat is. Pontosan ami engem is érdekelt.
Köszi a könyvajánlót.
Majd később is jelentkezz a fejleményekkel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!