Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti írnátok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti írnátok neki?

Figyelt kérdés
Összekaptunk a férjemmel mielőtt elment munkába, mert kiderült egy disznósága. Nem beszéltünk mielőtt elment. Nekem nagyon fáj, amit csinált. Írjak neki sms-t, hogy mit érzek? Hogy legalább gondolkozzon amíg hazajön éjjel.
2014. márc. 11. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

A ferfiak nem kivancsiak hosszu sms-ekre, amikben a nok reszletezik, mit ereznek.

ez maga lenne a remalom. itt rontjak el a nok, mindig el akarjak mondani reszletesen, hogy mit ereznek.

Inkabb vard meg, amig hazajon, ugyis latni fogja, hogy duzzogsz. Meg fogja kerdezni, mi bajod van. Mond neki, hogy SEMMI.

2014. márc. 11. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ha ekkora a probléma azt sms-ben nem lehet de nem is ott kell megoldani.

Amikor van rá időtök a lehető leghamarabb le kell ülni és megbeszélni.

2014. márc. 11. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Mi a disznóság? Én inkább személyesen beszélném meg. Ez a párom szokása (ő a férfi) hogy kb. 20 sms-ben elmagyaráz valamit, és akkor válaszoljak rá én is hasonló hosszúságban. Na ettől tök ideg leszek és felhívom, hogy mi a francnak nem tud felhívni, és miért bombáz sms-ekkel :)

Egyébként meg munka közben nem biztos, hogy jó, ha ezzel foglalkozik, inkább a munkájára kéne koncentrálnia.

2014. márc. 11. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Miért baj, ha egy nő ki akarja fejteni részletesen az érzéseit? Nem értem, miért írod, Kedves Első, hogy itt rontjuk el!

Nem sms-ben akarom megoldani, csak szeretném, hogy tudja, hogy mit érzek, hogy fájdalmat okozott, hogy gondolkozzon rajta!

2014. márc. 11. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Es szerinted nem tudja? Ha veszekedtel vele, biztos tudja.
2014. márc. 11. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem nem tudja, hogy mi a bajom. Csak azt, hogy van.
2014. márc. 11. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
Biztos vagyok benne, hogy tudja es elore retteg, mikor mondod el szazadszorra is.
2014. márc. 11. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!