Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferjem bent volt mikor megszül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem bent volt mikor megszületett a pici lanyunk. (Folyt. Lent)?

Figyelt kérdés
...viszont azota a nemi eletünk egyenlö a nullaval. Kb. egy honapban ha 2-3-szor van, akkor is allandoan en vagyok felül, van hogy ram se nez, nem is csokolozunk, es nekem igy nagyon rossz. En kivanom Öt, de Ö allandoan azt mondja, hogy faradt, mindig en probalkozok es azert ez eleg megalazo egy nönek. Van ötlet esteleg, hogy mitöl lehet ez? Megundorodott volna tölem, esetleg nem tart szepnek, szexinek? Pedig a ferfiak megha faradtak altalaban az se szokta öket visszatartani a dologtol.
2014. márc. 5. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

te akartad hogy bent legyen, vagy ő önként vállalta?

mert nem mindegy.

2014. márc. 5. 11:16
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
8, én nö vagyok, de én még videon se birom végignézni, hogy -bujik- ki a gyerek...... az én férjem is bent lesz szüléskor, de a fejemnél fog állni, nem a lábam közt :-O
2014. márc. 5. 11:37
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Egyik ismerősöm párja most szülte a 3. gyerekét. Olyan gyorsan jött a baba mire kiért a mentő addigra az apuka levezette a szülést otthon a franciaágyon. Az első gyereknél is hasonló szitu volt, egyszerűen nem voltak fájásai a csajnak, csak mikor már pár perces volt akkor érezte és jött is a baba. Ismerősöm azt mondta csodálatos élmény volt neki mind a 3 gyerekét végignézni ahogy születik.Ha az ember szereti a párját nem tud megundorodni tőle ilyen helyzetben. Itt szerintem más lehet a dologban kérdező...
2014. márc. 5. 11:50
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
O akart bemenni vagy te eroltetted ra? Ez a megundorodas szerintem rossz kifogas mert a paromat pl. betegen segitem. Amiket irtal abbol az jon lenne hogy nem szeret mar de ez biztos nem a szules miatt van.
2014. márc. 5. 12:07
 15/24 anonim ***** válasza:
mikor szültél?
2014. márc. 5. 12:13
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem hiszem, hogy a szüléssel függ össze. Talán inkább az, hogy a gyereke anyját látja benned, és nem a nőt. Ez idővel majd elmúlik. De sok oka lehet, ismerős férje pl nem bírt úgy, hogy egy szobában voltak a babával :D Vagy tényleg fáradt, sok a stressz, rázúdult a felelősség, hogy apa és családfenntartó lett...

Beszélni kéne róla.

3 babánk született a férjemmel. Nem okozott gondot a szexuális életünkben. Ahol a férfi emiatt megundorodik a feleségétől, ott más gond is van, és ez előbb utóbb előjön. Főleg, hogy nem kötelező semmit látni, akár elég, ha csak a vajúdás alatt ott van, max kitolásra kimegy.

Azért gondoljunk bele, ha egy ilyen férfi megundorodik a feleségétől, tehát attól, hogy látta a fájdalmát, az mondjuk egy komolyabb betegségben sem állna mellette, elhidegülne. Szó nincs szerelemről akkor.

2014. márc. 5. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

minden ősi kultúrában a férfiak távol vannak a szüléstől, és a többi asszony segédkezik.

Talán nem véletlenül.

2014. márc. 5. 12:52
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

Ugyanezen ősi kultúrákban 10 csecsemőből 2-3 éri meg a felnőttkort. Akkor kukába az összes civilizációs vívmánnyal, mert csak az jó, ami "ősi"?

Vagy mondjuk ha mosni kellene pelenka nélkül a gyerek seggét, az is kívánt ősi kultúrás dolog lenne? Vagy ott már jó, hogy létezik a pelenka, pláne az eldobható?

Folytassam?

2014. márc. 5. 13:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Tessék leülni megbeszélni. Ezt itt vadidegenek nem fogják tudni neked megmondani, mert a te férjed, nem a miénk.

Nálunk nem volt gond, bent volt a férjem, a fejemnél állt, de azt mondta kíváncsi volt odanézett, véres jelenet volt, de látta a gyerek fejét és elsírta magát, még jobban szeret, mint azelőtt és hálás mindenért. Szex közben nem jutnak eszébe a látottak, és nem csak anyának, hanem nőnek is tart.

Barátnőméknél viszont teljesen más. Náluk megszűnt a szex, tisztelet, szeretet van. A férj nem képes rá, bevallotta, őt zavarja, hogy onnan egy "hatalmas" baba bújt ki. Állítólag nem lép félre egyikük sem, nekik elég az ölelés, tisztelet.

Beszéljétek ezt meg!

2014. márc. 5. 13:58
 20/24 anonim ***** válasza:

#18, nem egyről beszélünk.

Az ősi kultúrákban sokkal inkább az emberi természettel harmóniában éltek. Ez semmit sem változott az elmúlt évezredek alatt. (Ilyen pl. az anyi ösztön is.)

A civilizációs vívmányoknak semmi köze ehhez.

2014. márc. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!