Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferjem bent volt mikor megszül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem bent volt mikor megszületett a pici lanyunk. (Folyt. Lent)?

Figyelt kérdés
...viszont azota a nemi eletünk egyenlö a nullaval. Kb. egy honapban ha 2-3-szor van, akkor is allandoan en vagyok felül, van hogy ram se nez, nem is csokolozunk, es nekem igy nagyon rossz. En kivanom Öt, de Ö allandoan azt mondja, hogy faradt, mindig en probalkozok es azert ez eleg megalazo egy nönek. Van ötlet esteleg, hogy mitöl lehet ez? Megundorodott volna tölem, esetleg nem tart szepnek, szexinek? Pedig a ferfiak megha faradtak altalaban az se szokta öket visszatartani a dologtol.
2014. márc. 5. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%

Csak ma igénylik a nők, hogy az apa bent legyen a szülésnél. Régen ez elképzelhetetlen volt. Ezt nem szeretet kérdése. Ezt csak belemagyarázzák. Ma sok nő úgy csinál, mintha ő lenne az egyetlen nő, aki világra hoz egy gyereket.

A kérdezőnek pedig a férjével kellene megbeszélni, hogy mi a gond. Itt senki nem tud választ adni neki.

2014. márc. 5. 16:20
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

" Csak ma igénylik a nők, hogy az apa bent legyen a szülésnél. Régen ez elképzelhetetlen volt. Ezt nem szeretet kérdése. Ezt csak belemagyarázzák. Ma sok nő úgy csinál, mintha ő lenne az egyetlen nő, aki világra hoz egy gyereket.

A kérdezőnek pedig a férjével kellene megbeszélni, hogy mi a gond. Itt senki nem tud választ adni neki. "

Légyszíves, ne szaporodj.

2014. márc. 5. 16:55
 23/24 anonim ***** válasza:
pedig tényleg minden ismerősöm úgy jár kel hogy figyeljetek terhes vagyok! nagy betűkkel kiírva:D hangoztatja jaj mit nem ehet stb(ami nem kicsit van eltúlozva) és az apának bent kell lenni a szülédnél,nem tudom minek.Engem nagyon irritálna férjem mert biztos végig aggódna és azzal nem segít sőőt
2014. márc. 5. 20:41
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, tanacsokat! Nyilvan probaltam ferjemmel is beszelni a dologrol, erre volt az a valasza, hogy faradt! Nalunk is megvan a szeretet, tisztelet. Egyebkent akamilyen meglepö a SZÜLÖSZOBAN volt bent, mikor megszületett a kislanyunk, es meg a labam között sem allt, hanem a fejemnel, es vegig segitett biztatott, Ö akart bejönni nem en eröltettem ra a dolgot, mert szerintem az nem helyes.

Köszönöm megegyszer a hasznos tanacsokat!

2014. márc. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!