Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjem bent volt mikor megszületett a pici lanyunk. (Folyt. Lent)?
Vannak férfiak, akik a szülést végignézve többé nem tudnak úgy tekinteni a feleségükre mint előtte. Forduljatok egy szexuálpszichológushoz, hátha tud valami okosat mondani, vagy a férjed meg tud nyílni előtte.
Ha a szülés óta vannak a gondok, akkor az ok ebben lehet.
Az is előfordulhat, hogy nem a látvány miatt változott meg, hanem a hüvely kitágult, és még nem állt vissza eredeti állapotába. Legalábbis nem közelítette meg eredeti állapotát. Lehet, hogy nem akkora élmény neki ez a változás.
Valahogy próbáld meg szóra bírni, mert erre egy házasság simán rámehet.
Normális kapcsolatban ez úgy működne,hogy amint észreveszem,hogy nem fáradtság miatt nincs kedve,akkor megkérdezem,hogy mi a valós ok.
Nálunk pl az volt a gond sokáig,hogy nagyon kitágultam (4,5 kilós gyereket szültem).Szinte semmit nem éreztem,pedig előtte minden oké volt.így neki sem volt kedve.De megoldottuk,intimtorna naponta többször,és ameddig nem jöttem helyre belül,addig volt egyéb módja is a szexnek.
Minden csak megbeszélés kérdése.
Az en ferjem is bent volt, de vegig ott allt a fejem mellett ezert semi olyat nem latott (kulfoldon szultem es o tomalcsolt ezert volt bent).
A te ferjed oda hajolt, nezte hogy jon ki a baba?
Nem tudom de biztos nem szep latvany...
Mikor szultel?
Pedig a ferfiak megha faradtak altalaban az se szokta öket visszatartani a dologtol.
JA, mondják ezt az nlc-n meg a gyakorin... a férfi is ember, ő is lehet fáradt, és néha az is.
"A te ferjed oda hajolt, nezte hogy jon ki a baba?
Nem tudom de biztos nem szep latvany..."
Pedig szép látvány!A világ legcsodálatosabb dolga végig nézni egy gyermek születését. Én mind a 3 gyereknél bent voltam és végig néztem. Sokkal jobban szeretem ezért a feleségemet, mert láttam min megy keresztül. Utána együtt sírtunk örömünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!