Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párommal, hogy elmondja hogy mi a baja?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, és most adódott egy olyan helyzet, hogy ideköltözött hozzánk amíg a szüleim nincsenek itthon. Eleinte minden rendben volt, de mára már napi szinten összeveszünk. Állandóan szurkálódik, sopánkodik, a lélegzetvételembe is beleköt. Pl nem tetszik neki ahogy mosogatok (bezzeg ő nem mosogat el), meg hogy nem ugrok egyből amint kiejt a száján valamit, mert nekem nem abból áll a napom mint az anyjának, hogy nincs más dolgom, csak kiszolgálni. Mosni is 2 naponta akartat engem, de nem érti meg hogy ez nem így megy.

Már rákérdeztem, hogy mi a baja, miért ilyen? Azt felelte, hogy mert én nem csinálok semmit. Közben pedig ez nem igaz mert mindent én csinálok, ő meg egész nap sorozatot néz. Ma megint megkérdeztem, kértem hogy mondja el mi a baj, erre a válasz: "Már elmondtam." és nézi tovább azt a vackot a laptopon.

Már csókot se ad, csak fanyarog mindenre. Mit csináljak? Nézzem levegőnek? Vagy mondjam neki, hogy költözzön vissza az anyjához? De akkor meg megint sértődés lesz belőle... Tanácstalan vagyok, mit tehetnék?

2014. márc. 4. 13:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17. Igazán szűk a látóköröd! Inkább ne alázd magad a további válaszaiddal!
2014. márc. 4. 18:54
 22/26 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy nem az a baja, amit mond? Az anyjánál ezt szokta meg, te megteheted, hogy hagyod neki, de azt is, hogy elmondod neki végre, hogy mi a bajod vele:) legalábbis azt mindenképpen, hogy az együttélésetek milyen dolgokkal jár együtt. Ezt meg lehet tenni kedvesen is, nem felhánytorgatva, hogy eddig mit nem csinált, hiszen te hagytad neki. Leülhetsz vele, és elmondhatsz neki vmi ilyesmit: ,,Fontos vagy nekem, azért szerettem volna, ha ideköltözöl, hogy minél többet lehessünk együtt, és nagyon örültem neki, hogy ideköltöztél. Van pár dolog, amit eddig nem beszéltünk meg az együttéléssel kapcsolatban, ami nekem nagyon fontos. Szeretnék veled kedvesebb, és türelmesebb lenni, de ez nagyon nehéz nekem úgy, hogy nem osztjuk meg a házi munkát, és rosszul esik nekem, ha azt mondod, hogy nem csinálok semmit. Olyan jó, amikor megcsókolsz, ez is hiányzik nekem. Szeretném, ha mindketten boldogok lennénk a kapcsolatunkban, de ehhez jól esne, ha érezném, hogy fontos vagyok neked. Amikor kiviszed a szemetet, vagy elmosogatsz, vagy csak átölelsz, abból érzem."
2014. márc. 4. 20:06
 23/26 anonim ***** válasza:

"19 Amit másnak akarsz tudatosan okozni a szavaid által(mert hát ugya nagy ezohívöknél ez igy szokás) azt már magadon tapasztalod. Nálad van a bulid eredménye, legközelebb 2x meggondolod, hogy mit mondj és olvass rá másra."

Tehát nálad "olyan penetráns mocsok lehet, ami nem bírja el a tintát" :).

2014. márc. 4. 23:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyébként 50%-os mondogathatod, hogy csak a nők feladata elvégezni a házimunkát és körül kell ugrálnia a szent és sérthetetlen pasit, aki úúgy elfárad a munkában, miközben ugyanannyit dolgoznak mindketten. Maximum senki nem fog megmaradni melletted, de ez nem is baj, kell egy kis természetes szelekció :).
2014. márc. 5. 10:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyértelmű helyzet, küld haza és keress egy olyan embert, aki szeret tégedet! Ha egy férfi így viselkedik, akkor nem igazán szeret már tégedet! Ez fekete fehér! A ragaszkodásod engedd el és fel fogsz szabadulni! Ha gyorsan szeretnél változtatni, keress valakit, aki minden szinten boldoggá tud tenni! Majd meglátod, hogy újjá fogsz születni! Bízz magadban és válaszd a szabadságot!
2014. márc. 8. 00:11
 26/26 anonim válasza:
amior aluszik kaksizz be a fekvőhelyére szidd le hogy milyen roszz volt és takaríttasd felvele. Nekem bejött 30 f
2014. márc. 23. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!