Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom azt mondta nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem vagyok a barátja. Mit tegyek, hogy az legyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt.Van egy kisbabánk is.Pár éve megcsalt a párom,de 6-7 hónap után ismét egymásra találtunk,viszont azóta nem tudok bízni benne teljesen.Az a baj,hogy ha próbálok is bízni benne,mindig kiderül valami ami elveszi a kedvem.Pl ha veszekszünk,sms-eket ír annak a csajnak akivel megcsalt.Ő azt mondja velem nem lehet mindent megbeszélni mint egy baráttal.Én úgy gondolom,és meg is mondtam neki, hogy meglehet,kivéve ha olyasmiről van szó,hogy ki tetszik neki,kivel lenne együtt szívesen,kivel flörtölget stb.Ezekre tényleg nem lennék kíváncsi.De ő azt állítja szinte semmit nem lehet velem megbeszélni. :( Ez szerintem nem igaz...Gondolt itt pl olyanra,hogy folyton átjár a szomszédba ahol van 1 idősebb és 2 fiatal nő is.Eleinte elmesélte,hogy az idősebb a nyakába ugrott és össze-vissza puszilgatta..én meg csak annyit mondtam,hogy ez fura így ismeretlenül.Engem sosem hív át szomszédozni,de ő szinte minden nap megy.Azt mondta a velem egy korú nőt már húgának érzi...Visszakanyarodva..mit tegyek,hogy nekem is elmondjon mindent,hogy a barátja legyek?Vagy sosem lehetek? Mert az tényleg nem érdekel kik kacsintanak rá és kik puszilgatják...Megkérdeztem neki hogy esne fordított helyzetben,és pl mi szólna ha elmondanám hogy valaki szerelmes belém stb..azt mondta nem érdekelné.Szerintem csak azt nem érdekli az ilyesmi aki nem szerelmes a párjába...nem?
2014. márc. 4. 00:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Megcsalastmsosem szabad megbocsajtani, mert a megcsalo azt erzi, hogy ezek utan barmit lehet. Es meg is teszi.

Tovabbra is tartja a kapcsolatot a szeretovel sot ujakat is talalt.

Szerintem ideje rendbehozni az eleted, es egy uj parkapcsolatot keresnk egy tisztesseges ferfivel.

2014. márc. 4. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!