Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom azt mondta nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem vagyok a barátja. Mit tegyek, hogy az legyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt.Van egy kisbabánk is.Pár éve megcsalt a párom,de 6-7 hónap után ismét egymásra találtunk,viszont azóta nem tudok bízni benne teljesen.Az a baj,hogy ha próbálok is bízni benne,mindig kiderül valami ami elveszi a kedvem.Pl ha veszekszünk,sms-eket ír annak a csajnak akivel megcsalt.Ő azt mondja velem nem lehet mindent megbeszélni mint egy baráttal.Én úgy gondolom,és meg is mondtam neki, hogy meglehet,kivéve ha olyasmiről van szó,hogy ki tetszik neki,kivel lenne együtt szívesen,kivel flörtölget stb.Ezekre tényleg nem lennék kíváncsi.De ő azt állítja szinte semmit nem lehet velem megbeszélni. :( Ez szerintem nem igaz...Gondolt itt pl olyanra,hogy folyton átjár a szomszédba ahol van 1 idősebb és 2 fiatal nő is.Eleinte elmesélte,hogy az idősebb a nyakába ugrott és össze-vissza puszilgatta..én meg csak annyit mondtam,hogy ez fura így ismeretlenül.Engem sosem hív át szomszédozni,de ő szinte minden nap megy.Azt mondta a velem egy korú nőt már húgának érzi...Visszakanyarodva..mit tegyek,hogy nekem is elmondjon mindent,hogy a barátja legyek?Vagy sosem lehetek? Mert az tényleg nem érdekel kik kacsintanak rá és kik puszilgatják...Megkérdeztem neki hogy esne fordított helyzetben,és pl mi szólna ha elmondanám hogy valaki szerelmes belém stb..azt mondta nem érdekelné.Szerintem csak azt nem érdekli az ilyesmi aki nem szerelmes a párjába...nem?
2014. márc. 4. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
más barátaid vannak, akikkel jól elvagy? vicces vagy? jobb kedve lesz az embernek attól, hogy veled beszélget?
2014. márc. 4. 00:42
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Hasonló a feleségem is, szerintem egyszerűen nem szeretnek minket. Rosszul választottunk, és ez a büntetésünk. :-(
2014. márc. 4. 00:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne tegyél semmit, ez csak kifogás.

Én már rég kidobtam volna ezt a pasit.

2014. márc. 4. 00:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Igen,vannak barátaim és most nem azért de vicces is vagyok. :) Az egyik amit szeretek magamban az a humorom...szóval ezekkel nincs baj...Én úgy érzem,hogy a kis hódításait nem akarja velem megbeszélni,valamint ha más véleményem van valamiről mint neki,akkor inkább nem beszélget velem.Olyan mintha azt várná el,hogy mindig egyetértsek és helyeseljek...
2014. márc. 4. 00:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megfordult a fejemben ez is. :(
2014. márc. 4. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt és azóta is tartja a szeretővel a kapcsolatot, közben más nőkhöz is járkál. Nem azzal van a baj, hogy nem tekint a barátjának, hanem azzal, hogy ezek után te vele maradtál és még gyereket is szültél neki. Pontosan tudtad milyen, akkor miért most van problémád?
2014. márc. 4. 02:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fenékbe rúgnám...röpülne!!!Megcsalt visszafogadtad,babát szültél neki.Ő meg még a szeretője számát se törli ki?!Mas a fülét farkát húzná be.Mit kever a szomszédba?!Te nem csak a barátja hanem a szerelme sem vagy.Az ember félti akit szeret.Nem teszi ki ilyennek nap mint nap.Főleg azután ,hogy egyszer felre lépet
2014. márc. 4. 05:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit...szerinted normális, hogy ott vagy neki te, ott a gyereketek és azzal a nővel trécsel akivel megcsalt? Mit keres a szomszédban? Én segítenék neki csomagolni, lehet az majd észhez térítené. Többet érsz te ennél és többet érdemelsz és mindezt azzal teheti meg valaki, aki engedi. Tiszteld magad és tisztelni fog.
2014. márc. 4. 06:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarnál egy ilyennek barátja lenni?!?!!?

Hogy elmesélhesse a nöügyeit???

Egyébként sem értelek. Az, hogy egyszer megcsalt és ezt megbocsájtotad, még valahogy elfogadható. De hogy ezek után szültél egy ilyentöl gyereket, majd még azt is elnézed neki, hogy a szeretövel sms-ezik folyamatosan meg más nökkel találkozik, akik a nyakába ugrálnak meg csókolgatják, flörtölget - EZ AZ, ami már régen kiverte volna a biztosítékot nálam és elküldtem volna a fenében!!!!

HA ennyire ostoba vagy, akkor miért csodálkozol, hogy hülyének néz és kihasznál?!?!?!?

2014. márc. 4. 06:34
 10/11 anonim ***** válasza:

A kérdés olvasásakor az óvodás kisfiam jutott az eszembe:) Ha nem azt csinálom amit szeretne, időnként megkapom, hogy nem vagyok a barátja, inkább világgá megy:)

Na de most komolyan, miért magadban keresed a hibát? Itt a pasival van az alapvető gond. Nem az a baj, hogy nem lehet megbeszélni veled, hogy ki tetszik neki, és kivel flörtöl, hanem hogy már tetszik neki, és mással flörtöl. Tudomásod szerint egyszer már megcsalt, de ki tudja hányszor? A szomszéd lányokhoz is biztos malmozni, meg beszélgetni jár.

Én úgy rúgnám ki a következő beszólásánál, vagy amikor elmeséli, hogy a szomszéd lány a nyakába ugrott, hogy a lába nem éri a földet.

2014. márc. 4. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!