Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett a férjemmel?
10 éve vagyunk együtt a férjemmel,aki évek óta pszichiátriai kezelt,tehát nyugtatókat szed,munkahelyi problémák miatt.
Pár hónapja még minden rendben volt közöttünk,azonban akadt egy nézeteltérésünk és ezzel egy időben felbukkant pont egy régi barát is az életében.Azóta megváltozott,valentinkor rám sem tojt,nem hív már telefonon,érdektelen lett irántam.Van egy pici fiúnk is,mindent együtt csináltunk:fürdetés,főzés stb.
Most minden megváltozott,mert egyik napról a másikra elköltözött,azt mondja megszeretné találni a régi önmagát (48 éves).
Azt sem tudom hová ment,le van tiltva a hívásom a telefonján.
Bár azt mondta az orvos új gyógyszereket írt fel neki és rémálmai vannak,mégis hová tegyem ezt az egészet???
Félrekezelhették,van valakije,meghülyítette ez a régi cimborája?
Ugyanis elcsalta ilyen meditációs hétvégékre a férjem,aztán kitudja mivel tömték tele a fejét ellenem...
Mit tegyek?Mert szemrehányó,a "csak én vagyok a hibás mindenért" leveleit küldözgeti emailen,olyan fogalmazással,ami nem is rá vall.
2 héttel ezelőtt még egy kétnapos utazást is megbeszéltünk ami le is volt foglalva és ez sem érdekelte...annyit sikerült megtudnom,hogy egy évre kibérelt egy albérletet.Hát normális?!
Szerintetek mi lehet az igazság?Mi történhetett vele?
Szó szerint itthagyott minket és nemtudom hányadán állunk.
Te semmit nem rontottál el!!!!!!!
Nekem hasonló koromban is született gyerekem, ő is "cicista" volt jó sokáig, nem is jelentett problémát, az, meg hogy ezért - az asszonyt hibáztatva de ezt vele se közölve - lelépjek, fel sem merült.
nemrég olvastam itt a gyk-n, hogy a gyerek születésével hárman születnek: agyerek, egy anya, és egy apa. Hát úgy tűnik ez utóbbi nem volt sikeres.
Bár, ha két éven át úgy bánt a gyerekkel, ahogy kell....
Talányos dolog.
Igen,lehet magamat hibáztatom,hisz még ő mondta,hogy ameddig lehet szoptassam a picit.
Az is lehet,hogy valakibe ennyire beleszerelmesedett,hogy el is költözött.Egy évre kibérelni házat?
Telefonon hiába keresem,beállította hívástiltásra.
Minek?
Annál jobban idegesíteni fogja,minnél jobban nem foglalkozom vele...
Neki kell hazajönni ,hisz ő ment el!
Itt van a fia!!!Nem kényszeríthetem arra,hogy szeressen minket.
Majd eldönti,de addig én is dönthetek...előbb utóbb lefog ez zajlani!
Kedves Kérdező!
Magyarországon a pszichiáterhez járókról feltételezik, hogy minimum kicsit elmebetegek, viszont USA-ban tök természetes, hogy átlagemberek is pszichiáterhez járnak.
Férjedet itt páran már elmebetegnek gondolják, Te meg nem
igazán írtál róla. Írhatnál róla. Eléggé sikeres fateromon is volt olyan nyomás, amikor 1 évig kemény gyógyszer kellett neki, de most rá 30 évre is tök normális. (Túlságosan lelkiismereti kérdésként kezelte azt, hogy céges racionalizálások miatt mi lesz a sorsa pár embernek.)
Nem válaszoltál a kérdésekre sem:
Az elmúlt 10 évből hány évet dolgoztál?
Reális igényeid voltak?
Megbecsülted kellően a férjed, tehermentesítetted, adtál magadra, lested kívánságait?
Most már tudjuk azt is, hogy a hálószobai ágyba telepített csecsemőre hivatkozva onnan férjedet kiűzted.
Igazából egy tök normális férfinak is be tud tenni az ha:
hosszú évekre egyedül a nyakába szakad a családfenntartás minden felelőssége (gyerekszülés után 1 évvel már visszamennek dolgozni a magasabban képzettebb nők), úgy hogy felesége otthon nem tehermentesíti, nem lesi kívánságait.
36F
Tudtunk beszélni telefonon,ő hívott.
A héten haza jön és megbeszéljük a továbbiakat.Nekem a bizalmam szerte foszlott a férjem iránt,lehet már én nem akarom tovább...
Ezután jobb jöhet vagy rosszabb?
Van itt olyan ember,aki túlélt hasonló válságot?Megéri a megbocsátás?
Eztán tud működni a kapcsolat?
Nyomós okot kellene találnia a megbocsátáshoz.
Meg hát az egy kinyilvánított dolog, a bizalom, hogy felépülhet-e megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!