Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg kamu volt az egész amit a párom csinált a csajjal?
Ma elmentünk az egyik ismerős családhoz. Ott egy csak rámászott a férjemre aki hagyta magát. Itthon nagy balhét csaptam mire a párom azt mondta, hogy csak féltékennyé akart tenni. Én nem hittem el és elküldtem itthonról. Most idejött az a bizonyos család, hogy elmondják, hogy csak kamu volt az egész.
Ti mit gondolnátok a helyemben?
" Csak enyelgett a párommal, nem ült az ölében."
Na ezen jót nevettem..
Áruld már el nekem. Te mit csináltál amikor a csaj Csak enyelgett a pároddal,de nem ült az ölében?? hmm???
Miért nem szóltál neki, hogy
- aranyom! te tapadj a páromra, mert a szádba lépek..:)
Vagy!
- Mond, te gyengeelméjű vagy?? vagy esetleg értelmezési gondjaid vannak?? Szerinted ki vagyok én annak a pasasnak akivel éppen enyelegsz? Az anyja?? Vagy a sofőrje??
Na pattanj le róla, ne kelljen megválnod a fogaidtól..:)
bármilyen fura, vannak olyan értelmes emberek, akik nem állnak le balhézni mások előtt...
Kérdező, nem tudom, kamu volt-e, de nekem gyanús lenne a családi bocsánatkérés.
miért kellet volna a kérdezönek szolni?attol megalazobb szerintem nincs.
A férfinek kellet volna leállitani.
Ha kamu volt akkor jol megszivta.Én kiváncsi lennék mire volt ez neki jo?mit akart elerni?
Azt, hogy a férjed hazudik, a családot megkérte, hogy mossák ki a slamasztikából.
Elég primitív lehet az a család és a férjed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!