Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az élettársi kapcsolat a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársi kapcsolat a jól működő házasságnál is jobb?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 13:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te egyfolytában csak a levegőbe beszélsz, egyáltalán nem tűnsz hitelesnek. Mutasd már meg hol vannak a bizonyított tényeid. Még érvelni sem tudsz... szánalom.

Képzelem milyen jó életed, kapcsolataid vannak, biztos nem lehetsz túl boldog ha ilyen témákon filózol.

2014. febr. 28. 14:15
 32/50 A kérdező kommentje:

"Millió"olyan kérdés-válasz van itt(de most egyet sem állok le keresni)amikor egyesek istenítik az együttélést és letorkolják...ócsárolják(stb.)azt aki házas. És már-már bűn az ha valaki a régi értékek szerint él...stb. Az ember ezt egy ideig"eltűri"de aztán...álljon meg a menet hiszen a valóság KÖSZÖNŐVISZONYBAN SINCS az itt"elhangzottakkal".

Igaz...akkor meg miért bosszant?

Ez is igaz.

Tudom hogy a valóságban bevallva-bevallatlanul ma is a házasság az idea(és CSAK itt az élettársi kapcsolat)és mégis bosszant.

Persze tudom hogy rengeteg élettársi kapcsolat van.

Tudom!

De nem erröl van szó.

Arról van szó hogy az élettársi kapcsolatban élők is a házasságot tartják ideálisnak(és csak hazudják hogy nem)de ilyen-olyan okok miatt kénytelenek élettársi kapcsolatban élni-de tudják hogy a házasság az igazi.

Viszont a fenti-egyik hozzászóló"elbizonytalanított".

Ha az élettársi kapcsolat is jó akkor mit ugrálok?

Akkor a kettő egyformán jó!

2014. febr. 28. 14:22
 33/50 anonim ***** válasza:

Házasként nem fogok csak azért utálni valakit, mert élettársi viszonyban él. Ugyanezt várom fordítva. Csak azért ne utáljon senki, mert házas vagyok.

Házasként eltudom képzelni, hogy az élettársi kapcsolat is lehet akár jó. Hiszen, a benne élő embereken múlik a milyensége. Ezen pedig nem változtat az, hogy van-e papír, vagy nincs.

Kérdező:

Már többször kérdeztél hasonlókat, legtöbbjét végigolvastam. A korábbiak nem voltak ilyen szolidak, mint ez.

Mindezek alapján a következő javaslatom lenne: keresd fel Dr. Csernust. Már csak azért, hogy legyen alapanyag a következő sikerkönyvéhez.

2014. febr. 28. 14:23
 34/50 A kérdező kommentje:

"Mutasd már meg hol vannak a bizonyított tényeid. Még érvelni sem tudsz... szánalom.

Képzelem milyen jó életed, kapcsolataid vannak, biztos nem lehetsz túl boldog ha ilyen témákon filózol."

:D

Szeretem amikor valaki képzelődik mások életéröl hogy az milyen lehet:-)

Isten őrizzen hogy leálljak bizonygatni meg(pláne hosszan)érvelni. Minek? Kinek? Az elképzeléseimmel tisztában vagyok...röviden ki is fejtem...-kész.

Egyébként pedig amikor éppen ráérek akkor"feljövök"és...ennyi. Más nem így csinálja?

Nem kell itt rejtélyeket"gyártani"...

2014. febr. 28. 14:26
 35/50 anonim ***** válasza:

A jól működő élettársi kapcsolat ugyanolyan jó, mint a jól működő házasság.

A rosszul működő (bármilyen) kapcsolat pedig egyszerűen nem jó.

Ennek megállapításához nem szükségeltetik kimagasló intelligencia, arról viszont már igazán nem tehetünk, ha a kérdező szülei testvérek voltak és kénytelen a frusztrációját itt kiélni. :( Ez bizony szörnyű lehet, akár házasságban, akár élettársi kapcsolatban.

2014. febr. 28. 14:29
 36/50 A kérdező kommentje:

"Mindezek alapján a következő javaslatom lenne: keresd fel Dr. Csernust. Már csak azért, hogy legyen alapanyag a következő sikerkönyvéhez."

Köszönöm a javaslatot de nem fogadom meg ugyanis a"szipológusokról"az a véleményem mint Hofinak.

Annyi különbözteti meg a"szipológust"a betegétöl(akinek nincs is semmi baja csak arra szakosodott emberek kihasználják...)hogy merröl nyílik a fiók.

A"szipológus"az emberi butaságból és tudatlanságból él. Kihasználja a"beteget"testileg és lelkileg és nem utolsósorban pénzügyileg...

Én még sosem találkoztam ezzel az állatfajtával de az ő szerencséjére remélhetőleg nem is fogok. Ugyanis megkapná a magáét amúgy"böcsülettel"-szegediesen.

További szép napot-az idő pénz.

2014. febr. 28. 14:31
 37/50 anonim ***** válasza:
Na mindegy, én alapból nem értem minek ke mások magánéletével foglalkozni, mikor mindenkinek ott a magáé. Az én környezetemben egy példát nem tudnék mutatni arra, hogy az egyik ócsárolja a másikat emiatt. Szerintem ez batomság, amit meg itt anonim emberkék írkálnal gyk-n az nem bizonyíték. Itt mindenki nagy vagány, mert az igazi életben nem tud érvényesülni, és gondolja itt aztán majd jól leszólom a másik azért mert ő más kapcsolatban él mint én. Mad world...
2014. febr. 28. 14:32
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Úristen!

Nálad elég komoly problémák vannak ott fejben Kedves Kérdező!

Egyértelmű, hogy nem ettől függ, hogy egy kapcsolat jól működik-e vagy sem?!

Ha szerinted ez a mérvadó, akkor mélységesen sajnállak!

2014. febr. 28. 14:33
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
nem te vagy az, aki agyba-főbe szidja a Berkit és mindenkiben őt látja? :D
2014. febr. 28. 14:33
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom én a nagy igazságot:

-ha van egy jól működő élettársi kapcsolat, akkor az jobb, mint egy rossz házasság

-ha van egy jó házasság, az jobb, mint egy rosszabb élettársi kapcsolat

-ha jól működik ez is, az is, akkor egyformán jók

-ha rosszul működik mindkettő, akkor meg egyformán rosszak.

Az, hogy ki melyiket választja, kinek mi a szimpatikusabb, egyéni ízlés kérdése, minden párnak saját joga eldönteni, mit szeretne. Igaza van annak a válaszolónak, aki felhozta ezt a csokitortás hasonlatot. Aki azt szereti, az azt választja, aki meg a csülkös bablevest, az meg azt. Ennek alapján senkit nem lehet se meg-, se elítélni.

2014. febr. 28. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!