Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az élettársi kapcsolat a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársi kapcsolat a jól működő házasságnál is jobb?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 13:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
40%

Lehet jobb, pl. tehetősebb férfinak, mert feleségnél sokkal kiszolgáltatottabb helyzetben van egy élettárs, és egy élettárs mellett sokkal több mindent megengedhet magának. (Feleség kirugná és vinné a házasság alatt szerzett fél vagyont.)

Nőnek jellemzően rosszabb az élettársi kapcsolat, élettárs nőnek nincs ugyanolyan társadalmi státusza mint egy feleségnek, egyes körökben lenézett még most is. (Pl. férj nélkül szülő nőket a nem maszek hózházakban most is kevesebb tisztelettel kezeli az egészségügyi személyzet.)

2014. febr. 28. 13:22
 12/50 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem meg mert szerettem volna ha kibújik a szög a zsákból...

Hogy ezt a gyengébbek nem értik?

Egyesek annyira el vannak szállva az élettársi kapcsolat mindenekfelettiségétől hogy ideje az orrukra koppintani. Ugyanis lehet akármilyen jó az élettársi kapcsolat amennyiben a házasság jól működik egyetlen élettársi kapcsolat sem ér fel hozzá.

2014. febr. 28. 13:23
 13/50 anonim ***** válasza:
88%
Jajj, "vadházasság" barátunk újra aktív?
2014. febr. 28. 13:26
 14/50 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Hogy ezt a gyengébbek nem értik?"

De, mindenki értette, ezért nem kaptál a provokálásra olyan választ, amire vártál.

2014. febr. 28. 13:27
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Én észérvekkel meggyőzhető vagyok, szóval tessék... várom az érveid az állításod igazolására.
2014. febr. 28. 13:28
 16/50 A kérdező kommentje:

"De, mindenki értette, ezért nem kaptál a provokálásra olyan választ, amire vártál."

Kiábrándítalak"bogaram"mert pontosan azt kaptam amit vártam!

2014. febr. 28. 13:32
 17/50 Andizsuzsi ***** válasza:
68%
Nem vagyok a bogarad. Ne mesélj, mire vágytál?
2014. febr. 28. 13:37
 18/50 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező véleményem szerint te tiszta hülye vagy. Házas vagyok, de semmiben sem vagyunk mások a férjemmel, mint azok az ismerőseink, akik élettársi kapcsolatban vannak, vagy abban sem, csak simán együtt élnek. Nem tudom, miért kell ilyen rugalmatlannak lenned, te azt csinálsz, amit akarsz, hagyd már meg a többieknek is a lehetőséget, hogy azt válasszák, amihez kedvük van. Akármelyik kapcsolati forma lehet jó is és rossz is, nézd meg a válási statisztikát.
2014. febr. 28. 13:38
 19/50 A kérdező kommentje:
Az mindig egyfajta jelzésértékkel bír hogy magában a kérdésben egy szem káromkodás(csúnya szó)stb...nincs és mégis előbb vagy utóbb a válaszolóknál elszakad a cérna és sértegetik a kérdezőt. Ez őket minősíti-jelzésértékűen.
2014. febr. 28. 13:42
 20/50 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma nem ott van hogy papir vagy nem papir.A kapcsolatok többsége felbomlik,tök mindegy hogy ez élettársi kapcsolat vagy házasság.Millio ok van amiért ez manapság igy történik,nem hiszem hogy ez vissza forditható,illetve azt gondolom hogy 10-20év múlva már nagyon kevesen fognak házasodni,élettársi kapcsolatból kilépni sokkal könnyebb.Ilyen alapon az élettársi kapcsolat jobb mint a házasság.(házas vagyok majdnem 10éve,szóval inkább házasságpárti vagyok)
2014. febr. 28. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!