Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársi kapcsolat a jól működő házasságnál is jobb?
Lehet jobb, pl. tehetősebb férfinak, mert feleségnél sokkal kiszolgáltatottabb helyzetben van egy élettárs, és egy élettárs mellett sokkal több mindent megengedhet magának. (Feleség kirugná és vinné a házasság alatt szerzett fél vagyont.)
Nőnek jellemzően rosszabb az élettársi kapcsolat, élettárs nőnek nincs ugyanolyan társadalmi státusza mint egy feleségnek, egyes körökben lenézett még most is. (Pl. férj nélkül szülő nőket a nem maszek hózházakban most is kevesebb tisztelettel kezeli az egészségügyi személyzet.)
Azért kérdeztem meg mert szerettem volna ha kibújik a szög a zsákból...
Hogy ezt a gyengébbek nem értik?
Egyesek annyira el vannak szállva az élettársi kapcsolat mindenekfelettiségétől hogy ideje az orrukra koppintani. Ugyanis lehet akármilyen jó az élettársi kapcsolat amennyiben a házasság jól működik egyetlen élettársi kapcsolat sem ér fel hozzá.
"Hogy ezt a gyengébbek nem értik?"
De, mindenki értette, ezért nem kaptál a provokálásra olyan választ, amire vártál.
"De, mindenki értette, ezért nem kaptál a provokálásra olyan választ, amire vártál."
Kiábrándítalak"bogaram"mert pontosan azt kaptam amit vártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!