Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki már fiatalon egy házas férfi szeretője?
Nekem volt 2 is fiatalon :)
Vagyis fiatalabb koromban.
És abszolút nem érdekel, hogy ki ítél el ezért vagy ki nem :D
Nem mindegy nektek más mit csinál?
Én speciel úgy látom, hogy én szabad voltam, a férfiaknak volt feleségük, nekik kell eldönteni, hogy belefér e nekik egy szerető vagy sem.
Az egyikkel 2 évig ment a kapcsolat, én 16 éves voltam akkor mikor kezdődött, bár a pasi is csak 23 volt.
A másiknál meg 19 voltam, a pasi 38, de az nem sokáig tartott.
Aztán jött nekem is a párom, aki már a férjem, és benne bízok, nem aggódok, hogy neki ilyen kell. Nem minden férfi ilyen. Aki meg igen, az annyit is ér :)
Miért is csak a nőt szidjátok?
Ő (talán) szingli ,talán nem is tudja, hogy a pasija nős.
A férfi nős, ő tudja mit csinál.
Mindenki azt kapja amit erdemel.
A nos pasik szeretojenek nem irigylesre melto az eletuk es megerdemlik.
Aki erre valalkozik vigye a rizikot es a serulest is.
Alt onbizalomhianyos nok ezek aki azt hiszik ennyit ernek.
Az elet megtanitja kemenyen oket es egy nap ok lesznek a megcsalt fel.
Mennyi álszent p*csa, aki itt előadja, hogy "á, ő sosem" aztán úgysem lát senki az életükbe, meg nem tudni, mit hoz a holnap.
Az a véleményem, hogy az Ő dolga, és ehhez két ember kell, illetve három. Ő nem csal meg snekit, tahát a férjtől kéne megkérdezni, miért kell szerető, illetve a házasságuk miért egy kalap szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!