Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki már fiatalon egy házas férfi szeretője?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez elítélendő vagy nem?
2014. febr. 26. 13:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
El lehet valakit ítélni azért mert összeszűri a levet egy nős férfival,de szerintem nem érdemes. Ugyanis az ember nem tudja irányítani,hogy kibe szeret bele.A másik pedig az,hogy valakinek egy ilyen dolog van az életében, együtt van egy nős férfival,más ember pedig más elítélendő dolgot tesz. Erre azt tudom mondani,hogy gyarló az ember.
2014. febr. 26. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanúgy egy önmagát alábecsülő,jellemtelen embernek tartom,mint ha érettebb nőként tenne ilyet.Persze a férfinak is ugyangyígy megvan a maga erkölcsi felelőssége.Mindketten sárosak,mindkettő hibás.
2014. febr. 26. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Az rendben van előfordul,hogy szerelmes lesz egy családos férfiba .. de könyörgöm legyen már annyi jó érzés benne ,hogy visszavonulót fúj ha megtudja ,hogy tilosba jár(na).
2014. febr. 26. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Arra használja egy férfi, hogy megcsalja a feleségét. Ez pont olyan undorító dolog mint megcsalni valakit.
2014. febr. 26. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
37%

Nekem volt 2 is fiatalon :)

Vagyis fiatalabb koromban.

És abszolút nem érdekel, hogy ki ítél el ezért vagy ki nem :D

Nem mindegy nektek más mit csinál?

Én speciel úgy látom, hogy én szabad voltam, a férfiaknak volt feleségük, nekik kell eldönteni, hogy belefér e nekik egy szerető vagy sem.

Az egyikkel 2 évig ment a kapcsolat, én 16 éves voltam akkor mikor kezdődött, bár a pasi is csak 23 volt.

A másiknál meg 19 voltam, a pasi 38, de az nem sokáig tartott.

Aztán jött nekem is a párom, aki már a férjem, és benne bízok, nem aggódok, hogy neki ilyen kell. Nem minden férfi ilyen. Aki meg igen, az annyit is ér :)

2014. febr. 27. 01:49
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Miért is csak a nőt szidjátok?

Ő (talán) szingli ,talán nem is tudja, hogy a pasija nős.

A férfi nős, ő tudja mit csinál.

2014. febr. 27. 08:31
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Abban az esetben nem okolom a nőt ,ha tényleg nem tudja,hogy a férfi már foglalt.Ha tudja és nem érdekli ,akkor egy nagy k.... és joggal lehet szidni ,okolni ,gerinctelennek stb ... nevezni !!!
2014. febr. 27. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

Mindenki azt kapja amit erdemel.

A nos pasik szeretojenek nem irigylesre melto az eletuk es megerdemlik.

Aki erre valalkozik vigye a rizikot es a serulest is.

Alt onbizalomhianyos nok ezek aki azt hiszik ennyit ernek.

Az elet megtanitja kemenyen oket es egy nap ok lesznek a megcsalt fel.

2014. febr. 27. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
37%
Úristen!Jó reggelt ideje felébredi!2014-ben minden második férjnek szeretője van!Ha nem többnek!Naivak!
2014. ápr. 8. 06:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Mennyi álszent p*csa, aki itt előadja, hogy "á, ő sosem" aztán úgysem lát senki az életükbe, meg nem tudni, mit hoz a holnap.

Az a véleményem, hogy az Ő dolga, és ehhez két ember kell, illetve három. Ő nem csal meg snekit, tahát a férjtől kéne megkérdezni, miért kell szerető, illetve a házasságuk miért egy kalap szar.

2020. júl. 20. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!