Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem működik a szex. Kevés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem működik a szex. Kevés a szenvedély, unalmas. Hogyan lehet egy házasságba vissza hozni a tüzet?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 13:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
gátlásosak vagytok?
2014. febr. 20. 21:46
 32/42 mustafa33 ***** válasza:
28%

Szóval kölcsönös tapasztalatlanságból közösen elbalf.szkodjátok.

Amíg egyiketek félre nem lép és tapasztalatott nem szerez, nehéz lesz rájönnötök a lényegre.

2014. febr. 21. 02:27
 33/42 mustafa33 ***** válasza:
60%

Szóval kölcsönös tapasztalatlanságból közösen elbalf.szkodjátok.

Amíg egyiketek félre nem lép és tapasztalatot nem szerez, nehéz lesz megoldanotok a problémát.

2014. febr. 21. 02:28
 34/42 viktor123456 ***** válasza:

Keress egy másik partnert, amikor megtudja, hogy félre dugtál, könnyen lehet rád gyújtja a házat. :) Tűz visszajött, problem solved. :)

De komolyan:

Nem lehet. Azért lett ez a helyzet, mert ennél a két embernél ez a legvalószínűbb. Tényleg keress mást.

2014. febr. 21. 10:15
 35/42 anonim ***** válasza:
Valahogy gondoltam, hogy nem volt még előtte kapcsolatod, ezért kérdeztem. Az izgat ha mondjuk filmben látod a behatolást? Fantáziálni szoktál róla? Más férfival mondjuk, nem a férjeddel.?
2014. febr. 21. 10:18
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Nem illetek össze. Ennyi. Ha akkora a szerelem, akkor engedjétek el egy kis időre egymást, próbáljátok ki a szexet mással is. Aztán utána hátha visszataláltok egymáshoz.

Komolyan nem értem, hogy lehet így összeházasodni amúgy. Hogy nem jó a szex. Nekem a szerelem/boldog házasság definíciója nem ez.

2014. febr. 21. 10:23
 37/42 Titii68 ***** válasza:
48%

Beszélgess vele. Tudom, a válaszod az: Beszélgettünk már erről. Persze csak rosszul nem jó megközelítésben.

1 mondd el neki mit csinálnál vele. Úgy szaftosan ahogy kijön elsőre.

2 mondd el neki mit csinálnál magaddal ha nem lenne éppen ott

3 mutasd meg neki mit csinálsz magaddal mikor nincs épp ott

4 azt is mutasd meg neki mit csinálnál vele

5 kérdezd meg tőle mit csinálna veled

6 esetleg meg is mutathatná éppen ha már ott van

7 pihegjetek kicsit és kezdjétek előröl :)

Egy jó tanács még. Nem kerülgetni kell, virágnyelven elmondani, hanem "tényleg" nevén nevezni a dolgokat. Nem vulgárisan, inkább lényegre törően. Ha ettől nem indultok be, akkor másnál találod meg a boldogságodat ezen a téren. Férfiember nincs ( egészséges gondolodású ) aki ne ugrana rá egy épp masztizó nőre, akiről tudja, hogy azért nyúl magához, hogy nemsoká őt is boldoggá tegye. Ha már olyan nedves vagy odalenn mintha lovat etetnél cukorkával, akkor tuti jó lesz a folytatás garantálom látatlanban. Sok sikert és sok színes fantáziát, megvalósítással.

2014. febr. 22. 20:14
 38/42 Snl.Drako ***** válasza:
Előttem szólók már kivesézték, hogy valóban itt valami mentális vagy fizikai blokk van részedről. Nem tudom, orvos látott e már, de érdemes lenne megvizsgáltatni magad. Először fizikailag, aztán mentálisan. Egyébként nem csak vaginális szex létezik, de erről szerintem (remélem) már tájékozódtatok.
2014. febr. 24. 11:35
 39/42 anonim válasza:
Ha segítségre van szükséged megyek ,néha van 1-2 szabad órám!
2014. febr. 24. 17:08
 40/42 anonim válasza:

Menjetek pl. latintánc-óra (és koncentráljatok arra, hogy a táncot minél jobban megtanuljátok - - - hátha...)

Vagy:

Olvasson fel neked a párod "pajzán" történeteket, pl. a Canterbury mesékből / Dekameronból (- - - hátha...)

2014. febr. 27. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!