Szerelmes lettem belé. Mit tehetnék?
Van egy fiú osztálytársam,aki régen szerelmes volt belém,miközben mi "legjobb fiú-lány barátok voltunk". Amikor megtudtam mástól, hogy ez részéről nem barátág,lekopitonttam,pedig nagyon jóban voltunk.Eddigi életem legnagyobb hibája,hiszen én is tudtam már akkoris hogy szerelmes vagyok belé.Azóta megromlott a kapcsolatunk kb. másfél éve egy normális beszélgetésünk nem volt. Én még mindig szeretem. Ő régen nagyon szerelmes volt belém,de most már más lányokkal jár. Ha újra megprobálok közelebb kerülni hozzá még lehet esélyem?Esetleg ő is érezhet még irántam vmit? Nemrég kb. 1 hete technika órán bnőmmel szereltünk vmit és már sietnünk kellett szétszerelni,mert csöngetéshez közeledett,erre ő felajánlotta hogy az egyik részét leszereli.
Hogyan probáljak meg közeledni hozzá? Elmondani,hogy szeretem esélyem sincs hiszen akkor még jobba elfutna tőlem,ismerem... Szóval ezen kivül milyen taktikák vannak a "véletlen" beszélgetésekre?
szia!
egyszerűen kérdezd meg, hogy tudna e segíteni a matek háziban, vagy akármiben.. az sem baj, ha átlátszó az indok, ha tetszel neki, úgyis lecsap rá :)
Mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá, és hívd el egy forró csokizásra, sütizésre, valahol, ahol tudtok beszélgetni :)
Majd kinyögi, hogy lehet-e valami köztetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!