Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a szex. Kevés a szenvedély, unalmas. Hogyan lehet egy házasságba vissza hozni a tüzet?
Nincs senkije, ebben biztos vagyok!
Nem nem engedem, hogy betegye, egyszerűen tudom, hogy ez nagyon furcsa, de így alakult, megszoktunk, néha-néha van rendes szex is, de az csak ritkán okoz örömöt, rengetek a kudarc és ez már elvette a kedvünket tőle...
Tudom hogy ez borzalmas, de teljesen tanácstalanok vagyunk...
valamitől van benned 1 gátlás nem tudod elengedni magad .
kerestek fel egy szakembert.
Ez egyáltalán nem normális. Rég szakemberhez kellett volna fordulni.
Milyen tüzet akarsz visszahozni, amikor vaginálisan sose volt jó? Akkor nem mondhatni, hogy valaha is tüzes szexuális életetek volt...
Az is érdekes, hogy egy 24 éves srácnak megfelel a behatolás nélküli szex.
Mindenképp szakember kell.
Intim dolog, nem kell rá itt, mindenki előtt válaszolni, de ha korábban mással is éltél nemi életet, át kell gondolni, az jó volt-e, és ha igen, mi volt a különbség. De mindenképp menjetek orvoshoz, mert így nem lehet leélni egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!