Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok,2 hónap múlva összeházasodunk, most vagyok harmadéves az egyetemen, ha férjhez megyek elveszítem az árvasági ellátást?
Figyelt kérdés
Duplán árva vagyok, emellett jövőre fejezném be az egyetemet, de még tervezem, hogy plusz 2 évet nappalin tanulok majd, jár majd az árvasági, vagy már nem fogom kapni, illetve, ha igen, mik a teendők?2014. febr. 15. 15:38
11/13 anonim válasza:
vitán felül áll, hogy jár
a törvényszövegben is benne van egyértelműen
szövegértés?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igen dolgozni fogok, és igen, nélküle is boldogulunk majd valahogy, de jó azért egy kis plusz pénz :)
2014. febr. 16. 20:16
13/13 anonim válasza:
Az én férjem félig volt árva. Betöltött 23 éves koráig járt neki, aztán szűnt meg. Akkor már házasok voltunk fél éve, és még mindig kapta az árvaságit. Épp vége volt a tanévnek, akkor kapta meg az utolsó adag pénzt, és júliusban meg betöltötte a 23. évét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!