Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány éves koráig lehet igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves koráig lehet igazi bombanő egy anya?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 23:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
A VV Veronika mostani formája nagyon gáz ,mondhatni kórósan sovány ! Nem tudom kinek jön be ,de nekem férfi létemre egyáltalán nem ,nőiességnek szikrája sincs benne . Sokkal vonzóbb volt alkatilag (!) ,mikor még teltebb volt . A bombanőség számomra nem korfüggő !!! A kisugárzás nagyon fontos ,ami párosul egy esztétikus megjelenéssel,értékes belsővel ..amire azt mondom ;ez igen ;) !31,F
2014. febr. 15. 06:43
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

A belinkelt képen az Ungár Anikó van??

Miért kell 70 évesen is levetkőzni?!

Na megyek hányni!!

2014. febr. 15. 07:18
 13/20 anonim ***** válasza:

genetika

sógornőm 37 évesen is úgy néz ki, mint egy 25 éves, de még személyit is gyakran kérnek tőle.

nagyon magas (176 cm) és nincs 50 kg, sovány, de neki jóláll..

Édesanyám is 37 éves koráig tudta az én ruháimat hordani (23 év van köztünk) és nem csak belepréselte magát, hanem illettek hozzá (bár én sem öltöztem gyerekesen, és kihívóan) senki nem mondja meg, hogy a lánya vagyok.

viszont a menopauzával sokat változott.

ő 15 éves korától 3műszakban dolgozott, már látszik az arcán

Anyósom 59 éves, testalkatra inkább 40, 30 után kezdett el jól kinézni, addigra értek be a vonásai

2014. febr. 15. 09:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Kinek milyen a bomba nő? Szerintem önmagában kevés az alak, meg kell tudni élni a nőiességet..

Biztosan hátráltatja az öregedést a rendszeres sport, egészséges életmód, kevés stressz, sok pihenés.. De azt gondolom, hogy magát az öregedést elkerülni nem lehet..

2014. febr. 15. 10:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Vv veronika sztem bombanő. Régen picit duckó volt, de akkor is bejött, mert Típusra ő nőies kerek popsija van most is széles csípője marmint jó értelemben széles a picike derekához képest.hasa szép lapos feszes
2014. febr. 15. 10:58
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor értsük a kérdést az alakra. Mert az arc kisugárzás lehet ízlés kérdése egyénileg változó. Persze tetszhet egy alak is ami masmilyen mint a bomba de azért azt mindenki látja mi az a bomba test. Bridget bardoo marilyn monroe vv veronika stb stb. Bridget se bombanő már régóta vajon hány éves koráig volt az?
2014. febr. 15. 11:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más..

Pl unokatesóm a nagy melleket csípi, tesóm csak a kicsiket...(férjem is q kicsiket, de ez nem hiteles, hiszen nekem sincsenek nagy melleim:))

Tesómnak az alacsony, vékony lányok jönnek be, férjemnek a magasak, hosszúak, olyan alkattal

A sógoromnak pediga. Tipikusan fiúsan vékonyak, a párja pl 176 cm 47 kg mindig ilyen nőket választ..

Míg a z unokatesóm pl egy általad emlegett csajt is piszkának tart, Marilyn Monroe épp határeset neki..

Tehát kinek mi..

Szerintem ezt a teljes vesszességet általában 40 éves korig lehet megtartani.

A has lazulhat a szülések után, de ez genetika, van akinek nem

2014. febr. 15. 11:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 33 éves vagyok. A gyerekek előtt 64 kg voltam, 1 162 cm magasságomhoz. Tulajdonképpen kövérnek tartottam magam, habár a kövérség azért messze állt tőlem.

Most két gyerekem van, és lefogytam 56 kg-ra, és sokkal nőiesebben nézek ki, mint gyerekek előtt. A cickóm is teltebb lett, viszont az arcomon megjelentek a zavaró ráncok. EGyénfüggű is, ízlésfüggő is és nem feltétlenül köthető az anyasághoz. Én azt gondolom, hogy olyan 38-40 éves korig lehet kimondottan fiatalosan öltözni, utána már nevettséges a tinik ruhatárából választani. Rubint réka nem tudom hány éves lehet, de 3 gyerek után azért marha jól néz ki!

2014. febr. 15. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:

"Rubint réka nem tudom hány éves lehet, de 3 gyerek után azért marha jól néz ki!"

Csak neki az a munkája, hogy jól nézzen ki még szilikon mellek sem dísz miatt van neki.

2014. febr. 15. 14:51
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen 3 gyerek utan nem rossz de nagyon fiús alkat. Nem nőies. 2 szilikonlabdatol nem lesz nőies. Rossz az alakja. Hiába izmos . Szeretem a vékony de nőies nőket. Mint vv veronika. Legyen egy nőnek csípője. Azért mert azért nő. Persze háj nélkül mint veronikának. Amúgy szamomra ő az élő példa hogy lehet egy hízára hajlamosnak vélt határeset női testből bomba forma.

A 90-60-90 ami ugye évszázad óta a női tökéletesség alapja ehhez hasonló típusokra gondolok ahol a nőies formak megmutatkoznak. Ettől függetlenül számomra is vannak vonzó nők akik nem ebbe tartoznak de ugye a kérdés nem erre irányul most.

2014. febr. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!