Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem egyre elterjedtebb jelenség, hogy a férfi, akinek eredetileg a fő családfenntartónak kellene lenni arra használja fel a párkapcsolatot, hogy inkább a nővel tartassa el magát?
Nekem volt ilyenben reszem.
Egy nap faradtan ertem haza munka utan es mikor meglattam, hogy a kedves parom delutan 3kor meg mindig pizsomaba uldogel bejelentettem, hogy koztunk mindennek vege.
O egyszeruen az a tipus volt aki nem akart masoknak dolgozni es maig sem teszi, 29 evesen...
Nem olvastam végig.
36 évesen majd beledöglök a munkába (napi 14 óra min), és minden fillért a családomra költök.
Lehet hogy elterjedt...én az ismeretségi körömben nem találkoztam olyannal ahol a nő többet keres. Egyébként a férjem pl az a fajta akit piszkálna a dolog, mert ő úgy gondolja, hogy neki kell gondoskodnia rólam. Mert ő a férfi.
Nálunk is a férjem keres többet egyébként. Pedig számszerűen nekem van több szakmám. Neki 1 van, plusz érettségi, nekem 4 van, plusz érettségi. Egyikünk sem diplomás, nem tartottuk fontosnak.
Viszont egyikünk sem a szakmájában dolgozik, mert nem találtunk a szakmánkban biztos munkahelyet. Nesze neked tanulmányok meg papír..:D
ő 120-125 ezer között keres, én fixen 80 ezer ftot.
Minden fillér közös, és mindent megbeszélünk, hogy mire szeretnénk költeni. Ami nem sok....
Személyes dolgok: pl dezodor, tampon, borotva, férjemnek borotva, ...stb mind a nagy bevásárlás részei. Még az is ha valamilyen sminkcuccom kifogy, és pl veszek egy szempillaspirált.
Kencéket nem használok mert feleslegesnek tartom. Attól hogy valaki ilyet nem vesz, nem igénytelen. Tusfürdőt, meg sampont használunk. kész. ennyi.
Havi szinten, ami luxus:D és költünk rá, azok a könyvek. 99%ban ugyanazokat az írókat olvassuk. Havi 5000ft megy el könyvekre. Ha többet keresnénk, én szívem szerint 20 ezret költenék rá havonta...de ez nem megy, mert félre is kell tennünk, ha bármi történik, legyen tartalék. Tehát ha pl a férjem vagy én mondjuk 50 ezerrel többet keresnénk akkor költenénk 20 ezret könyvekre. Egyébként nem.
1 nőnek sincs szüksége havonta tök felesleges göncökre, csak van aki megteheti, és megveszi...akkor egészségére. Viszont nem minden nő hord szoknyát. Szóval mi a fenéért is KELL szoknya?
A fekete mindenhez megy, cipőben, táskában, és kabátban is:) Tehát ezek sem kellenek állandóan. Én pl 4 éve nem is vettem új ruhadarabot, egyet sem, mert nincs rá szükségem. Egyik se szakadt, vagy használhatatlan, akkor meg minek...
Fodrászra sincs szükségem, és pénzkidobásnak is tartom. A hajam meg tudom mosni magam is, anyu pedig levágja a végét időnként. Nem festetem mert nem akarom, és mert a férjem utálja a festett hajat.
A férjem haját én vágom géppel olyan 2 centisre kb.
Valamint műkörmöm sincs, magamnak reszelem, és lakkozom átlátszó lakkal a körmöm. A férjem is meg én is utáljuk a műkörmöt. Szóval nem hordok.
Nagyjából ennyi.
Ja és még annyi, hogyha én keresnék pl több pénzt az sem jelentené azt, hogy én tartom el a férjem, hiszen ő is dolgozik....
Abban a kapcsolatban ahol mindketten dolgoznak, nem hinném hogy egyik eltartatja magát a másikkal, csak mert az illető többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!