Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen irányba változott melletted a párod?
Jó irányba változtunk, mindketten.
Ami közös: rendszeretőbbek lettünk (a kettőnk lustasága elviselhetetlenségig fokozódott együtt, amit már mi sem bírtunk :D), jobban beosztjuk a napi feladatokat, sokkal okosabban vezetjük a háztartást. Egymást motiválva sikerült életmódot váltani, és a tunyaság-egészségtelen étkezés kombóját felváltotta a sport és az egészséges életmód szeretete.
Én korábban fiús, igénytelen(ebb) lány voltam, mellette egyre nőiesebb lettem, magamtól elkezdtem csinosabban öltözködni, még sminkszereket is vásároltam (nekem ez nagy szó).
Ő kövér, önbizalom hiányos, magát rondának tartó emberből vált magabiztosabb férfivé, már nem hallom azt a szájából, hogy "ronda vagyok", és nem tartja hihetetlennek, hogy más nőknek is tetszhet :)
Ő ráadásul munkát váltott a biztatásomra, amiben egyre nagyobb sikereket ér el.
Rossz irányba történő változás egyikünkre sem jellemző, nekem vannak gondjaim, amik nem múltak el mellette sem, de ez másik kérdés.
Nálunk Ő változott többet, de én is sokat tanultam :)
Tini korunk óta vagyunk együtt, tehát azért tényleg változtunk. Ő Barátságosabb lett, kiegyensúlyozottabb, lelkileg rendbe jött :) Én meg önbizalmat kaptam tőle. Mi 6,5 éve vagyunk együtt...
23_l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!