Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti kapcsolatotok mennyiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti kapcsolatotok mennyiben változott meg egy munkahelyváltás alatt?

Figyelt kérdés
Párom most vált munkahelye. Kb. 1 hete derült ki, hogy felvették az új helyre, de csak augusztusban kezd. Viszont a mostani helyen már június 30.-ai határidővel felmond. Az utóbbi napokban nem lehet vele beszélgetni, hozzá sem lehet szólni, veszekedik, pedig előtte ilyet sosem csinált, nem lehet semmit rábízni. Megértem, hogy ideges, de megfog ez változni? Vissza fog állni a régi rend?
2013. jún. 11. 14:24
 1/6 anonim válasza:
100%
Persze, hogy meg fog változni. Valószínűleg stresszel, mert fél az újtól. Ezzel mindenki így van. Nem tudja mire számíthat. A munkába állástól számított két-három héten belül teljesen megnyugszik, addig meg ne idegeskedj ezen te sem, nézd el neki a "hülyeségeit".
2013. jún. 11. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, de te is legyél türelmes. Neki most ez egy nehéz időszak, amit közösen kell átvészelnetek. Manapság egy munkahely-változtatás nagyon sok kockázatot rejt magában.
2013. jún. 11. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert ha megszűnik a munkaviszonya akkor egyrészt még feszült lesz mert mit fog addig csinálni, lehet akkor könnyebb lesz egy ideig, de majd félni fog az újtól is hogy mégis milyen lesz az. Én is ilyen voltam, engem áthelyeztek egy másik munkahelyre, mert közalkalmazott voltam és a munkaügyi központ áthelyezett egy másik intézménybe ember hiány miatt. Mivel gyakorlatilag teljesen új környezet volt az számomra ahol 0 ismeretségem volt és még interjún sem voltam, mert gondolták minek azzal húzni az időt így egyből felvettek oda mikor nem is tudtam még erről az egészről. Amikor odamentem akkor is egy gyors bemutatkozás, egy rövid beszélgetés, aztán már be is dobtak a mély vízbe, körbevezettek megcsináltunk pár dolgot közbe amit kellett én meg néztem ki a fejemből szinte mert azt se tudtam akkor hogy hol vagyok, a kollégákkal is csak beszélgettünk pár mondatott összvissz, volt akiről még azt se tudtam hogy fiú vagy lány mert nem ismertem még, volt aki csak került engem. Akkor feszült voltam és ennek 80% a a páromon csattant amit ő megértett, de pár napon belűl már olyan nyugodt voltam mint a hal.
2013. jún. 11. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem, hogy így lesz:)

Amúgy attól fél a legjobban, hogy nem fog megfelelni az új elvárásoknak, pedig elég komoly rostán esett át:)

Az nem probléma, hogy szabad lesz, hisz pedagógus pályát hagy ott, és nyáron amúgy is itthon lett volna:)

Szerencsére van ott ismerőse, én pedig majd mindenben mellette állok.

2013. jún. 11. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
párodat valszeg tudom hova vették fel, ha oda ahova gondolom,nem csodálom h stresszes az élete.jobb lehet nem is lesz.
2013. jún. 11. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
hova gondolod?
2013. jún. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!