Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves házaspárod, mennyire aktív a szexuális életetek?
Amellett, hogy heti 2-3-szor van ami sokak szemében kevésnek számít, nagyon kielégítő (minimum 3 orgazmusom van/alkalom). Emellett mindkettőnknek ennyi az igénye rá, de nem szeretek ezzel büszkélkedni, mert sajnálkozó pillantásokat kapok, hogy biztos nem működnek a dolgok közöttünk jól, pedig de, csak nekem 3-4 hónap járás után mondta a párom, hogy neki nem olyan nagy a szexuális igény (akkoriban naponta szexeltünk) én meg megkönnyebbültem, mert nekem sem az, csak nem akartam neki rosszat.
Ez így beállt, a heti 2 a biztos (szombat-vasárnap) plusz ha hét közben nem annyira fáradt párom, akkor még egy van. Nekem jó, neki jó, a naponta szexelőknek is jó :)
Viszont a heti 1 nekem a minimum. Ha ennyi nincs, a falat kaparom.
Stresszesebb időszakban heti 2 kb., de az intenzív és nagyon jó (vágy folyamatosan van, csak ilyenkor nehezebben "állunk neki").
Amúgy 3-4 átlagban, de van, hogy megvan heti 5 is.
4 éve vagyunk együtt, 25 és 30 évesek vagyunk.
Megkérdezhetem miért lettem lepontozva? Mert válaszoltama kérdésre?
Nem tudom mi nem tetszik a szexuális életünkön valakinek, nekünk így felel meg.
7.
Azért, kedves utolsó, mert az emberek egy része buta, nem tudja elfogadni, hogy valaki másképp csinál valamit, és mert élvezik, hogy arra a fránya piros kézre kattintva a te válaszod rossz, és csak az a jó amit ő válaszolt.
Én már lassan nem foglalkozom vele :)
én 26 vagyok, a férjem 33. 6,5 éve vagyunk együtt, 6 éve együtt élünk, másfél éves házasok vagyunk.
Egészségügyi okokból sajnos van, hogy hetekig semmi, de ha minden rendben, akkor az átlag 1-3 hetente.
Heti 3-4, de van olyan időszak, hogy minden nap, hangulattól is függ, fáradtak is szoktunk lenni.
28L
Heti 2-3, van hogy plussz-minusz 1-2.
Nálunk a párom a nagyobb étvágyú, én simán elvagyok két hétig is, pedig tényleg szeretem :)
Amúgy pont párkapcsolat és szexualitás témakörben írom a disszertációmat és tudjátok meg világszerte az átlag heti 2-3 :D
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!