Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átvert?
Együtt élünk a kedvesemmel 5 éve. Amikor összejöttünk, akkor arról volt szó, hogy 2-3 éven belül gyereket vállalunk és összeházasodunk, mert mindkettőnk család centrikus és ezt tartja a legfontosabb értéknek.
Telt múlt az idő és nem történt semmi...
A napokban próbáltam erről beszélni vele, de a reakciója az volt, hogy Ő szeretem engem és ha én is szeretem őt, akkor ne erőltessük ezt a témát még.
Én csak lestem ki a fejemből, mert erre a válaszra nem számítottam. Nem értem, miért változott meg a véleménye ennyire. Minden rendben van a kapcsolatunkban egyébként, szeretjük egymást. Talán egy kicsit Ő zárkózottabb, de ezt én el tudtam már fogadni.
29 N
Pedig annak idején mindig azt mondta, hogy az első a család. Most is így viselkedik. Mert mindig lehet rá számítani!! Segítőkész, megbízható.
De neki nagyon fontos az is, hogy gyönyörű lakásunk legyen és márkás autó. (sajnos ez engem kevésbé érdekel most)
3-as vagyok. Lehet, hogy szerinted hülyeség, de nálunk úgy van, hogy ha egyszer megegyezünk valamiben, akkor azt tartjuk. És az jelez a másiknak, aki mégsem akar valamit. Nem kell mindenre 28 megerősítés. Tehát, átfordítva rátok: ha megbeszéltétek, hogy 2-3 éven belül gyereket szeretnétek, akkor nem kell még külön engedély hozzá.
Vagy éltek egymás mellett, jól elvagytok, és fogalmatok sincs arról, hogy a másik mit gondol, mi változott,de hogy már nem közösek a céljaitok azt sem vettétek észre.
(Aztán lehet engem nyugodtan lepontozni.)
Neked van biológiai órád, neki meg van mintacsaládja.
Csak már veled kellene a mintacsaládnak lenni, nem a szüleivel!
Nézd, olyan nincs, hogy ha szereted, nem erőlteted a témát, ez zsarolás. Az más, hogy a házasságot, a gyereket nem lehet erőltetni, de a témát igenis át kell beszélni. Közel 30 évesen, 5 év együttélés után nem igaz, hogy ne lehetne beszélni a közös jövőről, az elképzelésekről.
Le kell ülni és átbeszélni, hogy miért változott meg a véleménye, mi a gond, mire számíthatsz, egyezik-e a jövőképetek. Semmi értelme találgatni. Ne hagyd elmismásolni a témát. Ez még nem azt jelenti, hogy bármit is ráerőltetnél, de milyen kapcsolat az már, ahol ne lehetne beszélni a jövőbeli tervekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!