Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek átvert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átvert?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a kedvesemmel 5 éve. Amikor összejöttünk, akkor arról volt szó, hogy 2-3 éven belül gyereket vállalunk és összeházasodunk, mert mindkettőnk család centrikus és ezt tartja a legfontosabb értéknek.

Telt múlt az idő és nem történt semmi...

A napokban próbáltam erről beszélni vele, de a reakciója az volt, hogy Ő szeretem engem és ha én is szeretem őt, akkor ne erőltessük ezt a témát még.

Én csak lestem ki a fejemből, mert erre a válaszra nem számítottam. Nem értem, miért változott meg a véleménye ennyire. Minden rendben van a kapcsolatunkban egyébként, szeretjük egymást. Talán egy kicsit Ő zárkózottabb, de ezt én el tudtam már fogadni.

29 N

2014. febr. 7. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Irreális vágyai? Valószínűleg akkor neki fontosabb az anyagi biztonság, az, hogy mindene meglegyen, amire vágyik, minthogy egy gyerek miatt le kelljen mondania bármiről is.
2014. febr. 7. 10:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Pedig annak idején mindig azt mondta, hogy az első a család. Most is így viselkedik. Mert mindig lehet rá számítani!! Segítőkész, megbízható.

De neki nagyon fontos az is, hogy gyönyörű lakásunk legyen és márkás autó. (sajnos ez engem kevésbé érdekel most)

2014. febr. 7. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le vele beszélgetni erről, ne támadd le, hogy hát de megígérted! csak mondd el neki hogy érzel emiatt, bármi ellenérzése van mondja el biztos találtok rá megoldást, de 29 évesen igazán itt az ideje, drukkolok!:)
2014. febr. 7. 11:01
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

3-as vagyok. Lehet, hogy szerinted hülyeség, de nálunk úgy van, hogy ha egyszer megegyezünk valamiben, akkor azt tartjuk. És az jelez a másiknak, aki mégsem akar valamit. Nem kell mindenre 28 megerősítés. Tehát, átfordítva rátok: ha megbeszéltétek, hogy 2-3 éven belül gyereket szeretnétek, akkor nem kell még külön engedély hozzá.

Vagy éltek egymás mellett, jól elvagytok, és fogalmatok sincs arról, hogy a másik mit gondol, mi változott,de hogy már nem közösek a céljaitok azt sem vettétek észre.

(Aztán lehet engem nyugodtan lepontozni.)

Neked van biológiai órád, neki meg van mintacsaládja.

Csak már veled kellene a mintacsaládnak lenni, nem a szüleivel!

2014. febr. 7. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Igen, át lettél verve.Tudta hol fogjon meg, de esze ágába nem volt az adott dolog.
2014. febr. 7. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, olyan nincs, hogy ha szereted, nem erőlteted a témát, ez zsarolás. Az más, hogy a házasságot, a gyereket nem lehet erőltetni, de a témát igenis át kell beszélni. Közel 30 évesen, 5 év együttélés után nem igaz, hogy ne lehetne beszélni a közös jövőről, az elképzelésekről.

Le kell ülni és átbeszélni, hogy miért változott meg a véleménye, mi a gond, mire számíthatsz, egyezik-e a jövőképetek. Semmi értelme találgatni. Ne hagyd elmismásolni a témát. Ez még nem azt jelenti, hogy bármit is ráerőltetnél, de milyen kapcsolat az már, ahol ne lehetne beszélni a jövőbeli tervekről?

2014. febr. 7. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám,hogy átvert,sokkal inkább valami megváltozott benne,emiatt zárkózik el a dolog elől.Mindenesetre ezek alapján én más értékrendet,életfelfogást vélek felfedezni kettőtök közt,ezenkívül az ő érzései sem feltétlenül olyan erősek,amelyek a vágyaidhoz szükségesek lennének.Amolyan langyos víz effektus jut eszembe erről az egésről,ne haragudj.Szerintem ez így nem az igazi.
2014. febr. 7. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy átvert, legfeljebb tényleg nem azt kapta, amire vágyott, de túl kényelmes neki a helyzet: van egy nője, akivel együtt él, mintha már házasok lennének, de anélkül, hogy véglegesen el kellene köteleznie magát és kimondani a döntő szót+a visszavonhatatlant: a gyereket "megvalósítani". Azt írod, hogy egyébként minden rendben, anyailag is megvagytok. Nem értem, hogy 5 év alatt még hogy nem jutottatok el az eljegyzésig sem, ha elvileg mindkettőtöknek azonos elképzeléseitek voltak. Valami nagyon megváltozhatott nála, és én rövid úton kideríteném, hogy mi a fene baja van, mert 29 éves vagy...Ne tudd meg, hány kapcsolatot láttam pont mostanában magam körül, ahol hosszú évek együttélése bomlott végül fel, mert kiderült, hogy évek óta langyosvíz volt az egyik félnek, míg a másik többet akart volna (ennyi idő után joggal), és az elkényelmesedett fél csak akkor dobbantott, amikor mondhatni szorult a hurok a nyaka körül, és muszáj volt valamit lépni/jött egy harmadik, aki pótolta, amit kellett...
2014. febr. 7. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!