Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, akinek sokat kell utaznia a munkája miatt? Ti nem unjátok, hogy ilyen sűrün el kell menni és nem lehettek a családotokkal?
Én még csak nemrég kezdtem itt dolgozni, egy hónapban legalább 1-2 hetet el kell legyek utazva, de már nagyon unom. Nem szeretem itthagyni a férjem, nem szeretek nélküle aludni, máshol, másokkal reggelizni, vacsorázni, másokkal lenni egész nap. Hiányzik mindig nagyon. Mindenki mondja, hogy örüljek, hogy utazok, világot látok, de én valahogy nem így fogom fel.
Holnap hajnalban megint indulok, pedig még csak 2 hete jöttem haza, és megint egy hetet oda leszek. Annyira rossz kedvem van, nem tudom rávenni magam arra se, hogy becsomagoljam a bőröndöm.
Az nem megoldás, hogy felmondjak, mert amúgy szeretem ez a munkát, és nem mindig elsz ennyi utazás, a fizetés is nagyon jó, nehezen találnék ilyet.
Figyu, szerintem használd ki, amíg nincs gyereketek (ha jól értetem).
Van egy kollégám, három gyerekük van, havi 6000 Km-t vezet országon belül, heti min. 3 napot távol van a családjától... Nagyon nehéz nekik, de tisztában vannak vele, hogy másképp nem élnének meg...
Igyekeznek azt a kevés időt hasznosan együtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!