Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nőnek mindig görcsölnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mindig görcsölnie kell a házasságban?

Figyelt kérdés

Ez a mondat azért vetõdött fel bennem, mert sokat lehet azt olvasni, hogy mindig légy szexis, csillogó bugyiban, ragyogjon a bõröd, a hajad legyen szuper, smink stb.

Egy nõ nem engedheti el magát egy kicsit sem, mert akkor már borulhat is a házassága.Egy férjnek tudnia kell, hogyha házasság lesz, akkor egy idõ után egy anya, feleség, dolgozó nõ stb. nem lesz már olyan,mint amikor gondtalan volt.

Persze az ápoltság nagyon fontos, de nem mindennap kell ragyogni, vagy igen!

2014. jan. 30. 12:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
9%

Senki nem állította hogy minden nő feminista, csak azt hogy feminista a politikai klíma.

Senki sem állította hogy mindig a nő hibája hogy válásra kerül a sor.

Nem normális hogy mindig az anyának ítélik a gyereket. A gyereket az nevelje aki alkalmas rá és jól csinálja. Van egy olyan érzésem hogy válás után egy férfinak nem az az első dolga hogy újraházasodjon nagyon sürgősen.

Az az állításod hogy csak néhány férfi tud jól gyereket nevelni és azok is "csak helytállnak" egyszerűen marhaság. Rengeteg elcseszett életű gyerek van akit nők neveltek, tehát azt állítani hogy a nők jobbak a nevelésben hülyeség.

Igen, a férfiakat is meglehet erőszakolni, csak azt valahogy sosem kezelik megfelelő komolysággal, sőt a megerőszakolt férfi utána egy papucs, egy gyenge senki a társadalom szemében.

Miért nehezebb egy nőnek helytállni? Milyen nagyobb kínálatról beszélsz?

2014. jan. 30. 15:51
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kínálatról arra gondolt, hogy egy pasira több nő jut!

Nem azért némelyik "férfi", hiába van neki töke, igazi NŐje sose lesz!

2014. jan. 30. 16:06
 33/62 anonim ***** válasza:
#32 Szerintem amíg nincs minden pasinak a világon nője, ez az érv teljesen figyelmen kívül hagyható.
2014. jan. 30. 16:07
 34/62 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért nem normális számodra, ha az anyának itélik a gyermeket.Persze vannak kivételek,amikor tévedésbõl olyan anya kapja, aki nem képes a gyermeknevelésre, de ki mondja, hogy az elvált férfi képesebb rá.

Nem vagyok ebben a helyzetben, de gondolom, hogy alapos vizsgálat után itélik oda a gyermeket az elvált szülõnek.

A féfiak csak "helytállnak" arra értettem, hogy sokszor jobban nevelnek, mint az anya.Azért "talán" ritkább.

Igen sok elcseszett gyerek van, de ebben a társadalom is hibás.

Hogy miért nehezebb a nõk élete?Gondolom nem te állsz a konyhába fõzni,ha hazamész, gondolom nem te takaritasz a lakàsban subickolva a kádat, konyhát stb.Gondolom nem te veszed át a leckét a gyerekeddel, gondolom éjszaka nem te kelsz fel,ha sir a gyermekstb.és ez mind munka után hazatérve.

A nagy a kinálat igen arra értettem, amit az egyik válaszoló már irt.

2014. jan. 30. 16:23
 35/62 anonim ***** válasza:
77%
Főzés. Takarítás. Gyerek. Ez nem csak a nő feladata! A férfié is! Az, hogy valaki olyan társat választ, aki nem partner semmiben, az magára vessen!
2014. jan. 30. 17:07
 36/62 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért csinálsz úgy, mintha a rossz anyák ritkaságnak számítanának, a rossz apák viszont mindennapinak. Azt hogy miért nem tartom normálisnak hogy mindig az anya kapja a gyerekeket már leírtam az előző neked írt hozzászólásomban. Ha te direkt figyelmen kívül hagytad az téged jellemez. Az hogy egy elvált férfi képesebb-e rá mint egy elvált nő, az egyéni esetenként változó.

Egyébként de, kitakarítom a fürdőszobát és főzni is tudok, jobban min az asszony, meg képzeld mosni is szoktam, meg teregetni is, de még ha nem is tenném, szerintem téged akkor se látnálak villanyt szerelni, kicserélni egy rossz csövet a mosdóban, megszerelni egy autót, vagy gátat építeni, az meg aztán hótziher hogy veszélyes munkának még csak a közelébe se mennél. Akkor csinálom meg az adott munkát mikor megkell. Ha látom hogy akkora kosz van a mosdóban hogy már rám ragad, nyilván kitakarítom.

Szóval addig jók a pasik amíg elvégzik a "férfimunkát", de utána ha elismerés kell akkor csak kussoljanak? Persze, majd ha te is megtudod csinálni.

Nem könnyebb pasinak lenni. Nyavalyogni meg újjal mutogatni könnyű.

2014. jan. 30. 17:49
 37/62 anonim ***** válasza:
12%

"Engem szeret, nem a sminkkészletemet, vagy a fehérneműs fiókomat..."

Köszönöm szépen a hozzászólást. Itt az igazság.

Egy normális nő, normális férfit választ, aki nem a kivágott felsőkért, a szexi fehérneműkért , vagy a festékért szeret egy nőt, hanem azért amilyen.

Az én férjemnél konkrétan nem nyerne a szexi fehérnemű, mert ő alapból nem szeret rajtam semmilyen ruhadarabot. Volt amikor letépte a melltartómat szó szerint, amikor egymásnak estünk:)

Illetve ő engem szeret nézni, és nem a sminket, meg ilyeneket. Én amúgy se maszkszerű festést alkalmazok, hanem csak a szememet festem ki, és csak akkor ha elmegyünk itthonról. Plusz mackónadrágban és pólóban vagyok itthon, mert hamarabb érek haza munkából. De amikor hazaérünk levetkőzünk. Igen, pucérkodni szeretünk itthon. És meztelenül alszunk. Tehát az itthoni ruhák nem sok vizet zavarnak, mert ő mindig engem lát, én pedig őt. Nem azt ami rajtunk van.

Valamint a férjem teljesen hülyének is nézne olyan nőt, aki otthonra kiöltözik, kinyalja magát, sminkel meg ilyenek...mert otthonra mi a fenének? Persze nyilván aki olyan társat választ akinek ezek jelentik a szépséget, annak görcsölnie is kell a házasságban, hogy mindig tip top legyen, nehogy megcsalják. Na az aztán boldog kapcsolat lehet...

2014. jan. 30. 18:20
 38/62 A kérdező kommentje:

Nem csinálok ugy egyáltalán, hogy a rossz anyák ritkaságnak számitanak az apák rossznak.

Te is ismerd már el, attól függetlenül, hogy rossz vagy jó, több anya felneveli a gyerekét, mint apa.

Nem hagytam figyelmen kivül a válaszodat, de a jogot nem lehet megváltoztatni, egy gyereknek az anyja mellett van a helye, hiszen õt szokta meg, hacsak nem olyan elvetemült, hogy nem érdemli meg.

Azért vagytok "kemény férfiak", hogy ezeket a munkákat elvégezzétek.

En is szoktam férfimunkàt végezni, ha muszáj.

Egy házasságban tudni kell mindenkinek a szerepét megvalósitani ez lenne az ideális.

Miért ti mit ismertek el nekünk?Ma a férjem felporszivózott és kérte, hogy köszönjem meg.

Jogos volt, azt hiszem nem.

Ha csináltok valamit,akkor mindig dicsérni kellene bennetek, mint a gyerekeket.

Nincs itt semmilyen nyavalgàs!;);)

2014. jan. 30. 18:26
 39/62 A kérdező kommentje:

18:20

Mindenkinek meg van a maga varázsa, hogy hogyan szeret otthon lenni.Ezzel nincs semmi probléma.Azért otthon sem jó foltos, maszatos, több napos ruhában lenni.A frisseség nagyon sokat számit.Nekem nem a világom, hogy meztelenkedjek a lakásban, de nem vagyunk egy formák.

2014. jan. 30. 18:31
 40/62 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy több anya neveli fel a gyerekét mint apa, teljesen ostoba állítás, és hazugság is. Egy házasságban talán csak az anya van hatással a gyerekre? Talán csak az anya foglalkozik vele? A fenét. Ottvannak a nagyszülők meg a tanárok, akik sokat segítenek, de persze legyél csak szegény áldozat, a nő akivel kiszúrt az élet, meg főleg a férfiak.

Az hogy a törvény olyan amilyen, az nem jelenti azt hogy jó úgy.

Hát a férfigyűlöletet ne haragudj, de nem fogjuk elismerni, egyébként meg ha már olyan büszke vagy arra hogy mártírként elvégzed az összes házimunkát akkor igazán megköszönhetnéd a férjednek hogy megcsinálja néha, bár tény hogy akkor bekéne fognod a szádat két percre mert kevesebb panaszkodni valód lenne.

Elismerést akarsz mint nő? Akkor viselkedj tisztességesen és legyen olyan életed amire fel lehet nézni és ne azon nyavalyogj, hogy "azok a lusta disznó férfiak akiknek minden könnyebb".

Szóval akkor ha van egy olyan munka amit nem szeretsz akkor az hirtelen férfimunka?

Na látod a házvezetés meg tipikusan női munka. Majd ha látok bányásznőket meg építőmunkásnőket akkor elfogadom az érveidet, miszerint a férfiak nem csinálnak semmit a háztartásban, meg lusta disznók, meg túl sokat várnak el a nőktől.

Annyira tipikus hogy a kényelmes élet az kell, de akik ezt biztostják számodra (férfiak) azok nem érdemelnek szerinted semmi megbecsülést.

Nekünk nem a dícséretetek kell hanem a tiszteletetek, amivel tartoztok. A férjed helyében már rég kidobtalak volna.

2014. jan. 30. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!