Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te kilépnél a házasságból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kilépnél a házasságból az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok. első perctől kezdve szeretnék gyereket, tőle 8 éve folyamatosan azt hallgatom, hogy ha szóba kerül a gyerektéma, hogy még várjunk egy évet, minden éven ez van. látom rajta, hogy frusztrálja a gyerekek látványa is. egyre inkább úgy érzem hogy nem akar gyereket, és lassan kialakul bennem egy olyan érzés hogy nem is szülnék neki, mert nem foglalkozna a gyerekkel, mert nem akarom hogy azt mondja oké vágjunk bele, de látom a fancsali képét, és akkor szülhetnék magamnak. 35 éves vagyok, rápocsékoltam az egész életemet, és most kezdjek új életet. nagyon félek.
2014. jan. 29. 13:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Te is jókor gondolkozol el ezen. 35 vagy mire egy új kapcsolat kialakulna lehet évek telnének el.
2014. jan. 29. 21:43
 22/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem olvastam végig minden hozzászólást, néhányat igen, de volt, amelyiket kár volt! Az olyan ember, aki csak károg, miért írogat ide, boldog attól, hogy kétségbeejt másokat, és mit szeretne ilyenkor tanácsolni, mindenhogy rosszul jársz, úgyhogy akaszd fel magad?

Nem, nem gyakoris libsi duma, hogy ülj le vele mégegyszer, mert nem azért kell leülni, hogy megváltoztasd (ami tényleg halott ügy ennyi idő után), hanem mert tartozik azzal, hogy a szemedbe néz egyszer már gerincesen (ha van neki) és megmondja, hogy nézd, hülyítettelek, ringattalak, hogy majd változom, holott nagyon jól tudtam, hogy nekem nem kell gyerek! Mielőtt megtámadtok, hogy a nő tudta (mert ilyenkor mindig ez van, a nő a hülye a pasi meg a karakán) - ez itt nem igaz, mert a kérdező írta, hogy első perctől szeretett volna gyereket, amit a párja tudott is és hallgatólagosan benne volt - vagyis hazudott! Az a legkevesebb, hogy 8 év házasság után egyenesen kimondja, hogy neked utólag ne legyenek kétségeid, hogy roszzul döntöttél!

Még ma hagyd el, holnap, holnapután, szóval rögtön, amint lehet. Nincs már felesleges időd, költözz külön, hogy érzelmileg leválhass és egyenesbe jöhess magaddal, feldolgozhasd ezt a helyzetet,, az elvesztegett időt és az árulást - mert ez az volt az önző, tisztességtelen férjedtől. Ez az út nem vezet sehova, nincs értelme rajta maradni, külön kell válni, a lehető leggyorsabban, mert minden nap számít.

Túlteszed magad rajta, menj el szakmeberhez, aki meg tudja mutatni, hogyan békélj meg az elvesztegett idővel (ez nagyon nagy félelem az embereknél, nem szabad alábecsülni) és főleg azért, hogy megtanuld, nincs itt a világvége és NE KAPKODJ!! Ez a legfontosabb, mert ilyenkor hibát hibára halmoz a siető ember és tényleg belefutsz valami idiótába, mindegy csak lehessen még gyerekem alapon.

Nem így van, 2-3 év múlva is lehet még gyereked, addig használd fel az időt arra, hogy építsd magad és megtaláld azt az embert, akit megérdemelsz és kapcsolatot építs vele.

Nem igaz, hogy nem sikerül, 34 voltam, mikor szültem az első gyerekem, és is sokáig halogattam a döntéseimet, aztán 2 év alatt megtaláltam az igazit, lett baba, együtt vagyunk, majd minden szuper, eltekintve a mindennapos problémáktól :-). A párom családszerető, tisztelettudó, , dolgozik, megbízható, jól néz ki - szóval igenis van ilyen, ne hagyd magad lehúzni!

Elhiszem, hogy nagyon félsz, de fel a fejjel, POZITÍVAN, CÉLTUDATOSAN ÉS OKOSAN, ennél te jobbat érdemelsz. Amit nagyon akar az ember, azt igenis össze tudja magának hozni, csak nem szabad belesüppedni az önsajnálatba és siratni magad, mert az ne visz előre!

2014. jan. 30. 00:41
 23/28 A kérdező kommentje:

leültem vele, nem akar még egyenlőre, ez volt a válasz. most sincs benne annyi gerinc hogy a szemembe mondja, hogy nem akar SOHA. 40 éves. nem lesz nehéz túllépnem ezen a dolgon, talán már igen, 8 évnyi hitegetés, hazudozás eljuttatott odáig, hogy már tényleg nem szeretem.

nem fogok rögtön az első szemben jövő férfinak gyereket szülni, de remélem megtalálom az igazit, aki mellett kiteljesedhet az életem.

2014. jan. 30. 13:07
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

22es vagyok, miért lettem lepontozva? Mert nem örömködtem, mint néhány "segítőkész" irigykedő, mondván, hogy mit akarsz már ennyi idősen....?

Jól gondolkodsz, kérdező, a férjedre inkább nem mondok semmilyen jelzőt, gondolom azért terel meg hazudozik még mindig, hogy időt nyerjen, még 2-3 év, és az pontosan annyi, hogy utána már nincs értelme váltani. Szép alak.

Igenis cseréld le, hagyd el, légy egy kicsit egyedül, h egyenesbe jöhess magaddal, közben légy nyitott és pozitív, derűlátó, mert csak az olyan nőkkel szeretnek ismerkedni a pasik. Akiről lerí, hogy nagyon akar, meg össze van dőlve belül, az nem kell nekik, de ez abszolút érthető, nekem sem kellene egy problémahalmaz, akivel nem lehet mást, csak sajnálni.

Miért ne találnád meg a párod, csak rajtad múlik, ne félj, bátran előre :-).

2014. jan. 30. 15:48
 25/28 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem itasd le, "erőszakold meg", nem azt mondja hogy nem akar csak csúsztatja, miért nem mondja meg akkor hogy nem szeretne? Így meg vagy megváltozik utána a véleménye, vagy egyedül vállalod a babát. Én egy időben már annyira szerettem volna, úgy voltam vele lasssan hogy már mind1 szinte mind1 kitől, csak ne legyen sötét mint az éjszaka..:) tényleg abban van valami hogy a nők leginkább maguknak szülik a gyereket, ez a csávó meg jó nagy szemét hogy 8 éve hiteget nem is értem hogy bírtad eddig a hitegetést. Én mikor összejöttem párommal kikötöttem, hogy 2 éven belül gyereket szeretnék ha így neki ok akkor menjen a kapcsolat, ha nem akkor az elején hagyjuk egymást. 3 éve voltunk együtt mikor kiderült, hogy babát várok. Én 28 évesen azt éreztem, hogy kezdek kiesni a korból, most még érzek annyi lelki és fizikai erőt magamban, hogy bevállaljak egy gyereket akit ugye legalább még 18 évig nevelnem kell. Ezt 38 évesen már nem biztos hogy elkezdeném, sőt inkább nem. Szóval csak azt akarom mondani, hogy eléggé benne vagy a korban, ha szeretitek egymást a férjeddel, és egyébként a gyerek projektet leszámítva minden működik és frankó a kapcsolatban akkor meg mi a ... vártok? Az egésztől neked lehetne félnivalód nem neki.
2014. jan. 30. 20:22
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó: sok eszed van!

Talán nem akar egyedülálló anya lenni és nem akarja, hogy a férfi utálja őt és a gyereket is!

A legnagyobb mocsokság így teherbe esni!

2014. jan. 30. 20:38
 27/28 anonim válasza:
100%
Igen, ott hagynàm. És azt gondolom én is, amit valaki már leírt, hogy direkt húzza az idődet. Megértelek, hogy zavar, hogy ennyi évig vártàl rá, de még mindig az a kisebb rossz, ha most szakítasz vele, mint ha nem. Megadod az esélyt magadnak, hogy olyan férfit találj, aki nem foszt meg attól, hogy anya legyél. Vannak olyan esetek is, hogy valaki akàr fél év alatt párt talált szakítás után, és hamarosan babát vàrtak.
2014. jan. 31. 02:56
 28/28 anonim ***** válasza:

22-es, én sem értem, miért pontoztak le; végre egy tényleg segítőkész válasz!

Egyébként meg igenis érdemes olyan pasit keresni, aki törődik majd a gyerekeitekkel! A férjemet is irritálták mások gyerekei, a mieinkért meg ölni tudna. Hülyét csinál magából, hogy kacagjanak, órákat szán egy háromperces itthoni szerelőmunkára, hogy a kisfiunkkal együtt "dolgozhasson", éjszakákon át ringatja a hasfájós lánykát, ha én már kimerültem. 34 éves vagyok, és még szeretnénk minimum 1, de inkább 2 gyereket pár év múlva. A diplomás nők jó része 40-hez közeledve vállal csak gyereket. Ilyen a mai világ. Biológiailag abszolút nem szerencsés, naná, de ez van. Kétségbe esni aztán végképp nem kell emiatt. Bátran válts! Az utólag csudaokos károgókat meg meghallani is fölösleges.

2014. dec. 21. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!