Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kilépnél a házasságból az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok. első perctől kezdve szeretnék gyereket, tőle 8 éve folyamatosan azt hallgatom, hogy ha szóba kerül a gyerektéma, hogy még várjunk egy évet, minden éven ez van. látom rajta, hogy frusztrálja a gyerekek látványa is. egyre inkább úgy érzem hogy nem akar gyereket, és lassan kialakul bennem egy olyan érzés hogy nem is szülnék neki, mert nem foglalkozna a gyerekkel, mert nem akarom hogy azt mondja oké vágjunk bele, de látom a fancsali képét, és akkor szülhetnék magamnak. 35 éves vagyok, rápocsékoltam az egész életemet, és most kezdjek új életet. nagyon félek.2014. jan. 29. 13:10
11/28 anonim válasza:
Szerintem te már nem szereted ezt az embert. Inkább ezen kéne elgondolkodnod.
12/28 anonim válasza:
Nem beszéltetek soha a gyerekekről?
13/28 anonim válasza:
A házasság manapság csak arra jó, hogy a gyerek számára megfelelő életfeltéteket biztosítson. Házasság előtt nem volt szó gyerekről ? Most, míg nem késő, tárgyilagosan kellene ezt megbeszélni. Az is elképzelhető, hogy Ő terméketlen és Tőle nem is származhat gyerek. Saját magadnak amúgy ne szülj, mert a gyereknek kell apa is, csak úgy tud felnőni egészségesen ebben a kétnemű világban !! Azaz mindenképpen keress egy olyan apát a leendő gyereknek, aki hajlandó lesz részt venni a felnevelésében, akár jelenlegi férjed, akár más. A férfiak lassan érnek (érzelmileg is), ezért még az is elképzelhető, hogy mihelyt megszületik a gyerek, azonnal kötődni fog hozzá. Viszont igaz, hogy a Te biológiai órád erősen ketyeg már és a nem kívánatos kockázatok esélye az életkor előrehaladtával csak nő. Új életet meg nyugodtan lehet kezdeni ebben a korban.
14/28 anonim válasza:
Jah inkább arról lehet szó hogy már nem szereted és csak indokot keresel hogy elválhass hogy aztán ne téged r_bancozzon le a család, de hát így is úgy is az lesz a vége akkor meg nem lenne jobb őszintén bevallani?
15/28 anonim válasza:
Le kell ülni vele és konkrétan rá kell kérdezni, hogy "drágám én nagyon szeretnék már gyereket, de az az érzésem, te nem, mivel minden évben húzod a témát, már 8 éve ez megy". A lényeg, hogy megértse, neked nagyon fontos a gyerek, te szülni szeretnél és nincs joga ahhoz, hogy magához láncoljon akkor, ha ellentétes a családról alkotott elképzelése a tiédtől. Persze ha azt mondja, hogy nem szeretne, akkor még mindig át tudod gondolni, hogy te hogyan állsz a témához. De ne csapd be magad, ha szeretnél, akkor ne "törődj bele", hogy nem lesz, mert a férjed nem akar, hanem akkor a válást javaslom. Nem egyszerű tudom, de talán annyit, hogy én 33 évesen szültem (tehát kicsit voltam csak fiatalabb nálad) és 32 évesen nagyjából ugyanezért váltam el a volt férjemtől. És nagyon hamar találkoztam a második férjemmel, aki úgy gondolkodott a családról, mint én. Már nemsoká 6 éves a lányunk és boldog család vagyunk.
16/28 anonim válasza:
Hátha frusztrálja a gyerek látványa is,nem apának való.Ha azt mondaná szülj,csak azért vele maradj,bizony tied lenne minden feladat,nem foglalkozna vele.Vannak ilyen pasik nem szeretik a gyerekeket.35 vagy rá ne várj
17/28 anonim válasza:
16. Abban egyetértek, hogy amúgy ne várjon rá a kérdező, ha nem akar gyereket, de azért a pasik jó nagy része általában nem találja a közös hangot IDEGEN gyerekkel. De a saját az teljesen más. Persze biztosan van olyan is, aki a sajáttal sem foglalkozna.
18/28 anonim válasza:
Bizony elvesztegetted a fiatal éveid....
19/28 anonim válasza:
Ha gyereket akartam volna, akkor igen, és nem vártam volna 8 évet. Most sem késő, de akkor fénysebességgel válj el tőle. 35 évesen első gyereket vállani is kemény buli, nagy a veszélye a genetikai problémáknak, és ha most elválsz, még időbe telik egy másik kapcsolat, házasság, gyerek.
20/28 anonim válasza:
Igen.
De hozzá sem mentem volna. Ez az majd jövőre, majd jövőre, nem hozzállás. Mondja meg, hogy sose akar és kész.
Minek mentél hozzá? Elején is várható volt. Te főzted. Most nehéz lesz társat találni, meg ilyen idősen szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!