Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan haragszom vagy túlzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom vagy túlzás?

Figyelt kérdés

Férjem naponta 5.000ft ot keres hol 5 hol 6 napot dolgozik egy héten!

Hetente kap fizetést, 25 illetve 30 ezer járna egy héten.De állandó jelleggel -5 ezerrel kevesebb!

Többször találtam már a zsebében pár ezret és ezt kettő nap alatt elkölti.

Az ő fizetéséből illetve az enyémből élünk természetesen, számlákat kell fizetnem, főzni és minden egyébben én vagyok a " pénztáros".

Kicsit sok az a havi 20-25 ezer forint amit Ő költ el.Hisz én csomagolok neki reggelit és ebédet. Tudom is mire költi, hetente 3 mezős lottó, plusz mindennap pálinka, és sör.

Nem veszem észre hogy részeg lenne, de biztos erre.

Beszéltem vele erről de akkor állandóan dúlni és vita van belőle!

2014. jan. 22. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg kellene beszélni,és közös kasszára áttérni. Azért felnőtt emberként ö sem mehet dolgozni minden nap 0 fT-tal.
2014. jan. 22. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem olyan a munkahelye!

Ne képzeljetek minket úri családnak. Mi nem olyanok vagyunk.

Ráadásul oké legyen nála, de azért heti 5 ezer kicsit sok sörre és pálinkára! Mivel én vezetem a háztartást nekem kell beosztani!

2014. jan. 22. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyiért én biztosan nem szólnék, mindenkinek kell zsebpénz:)
2014. jan. 22. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha NAPI szinten sörözik meg pálinkázik, akkor jobb, ha minél elöbb otthagyod, mert alkoholistával nem érdemes együttélni.
2014. jan. 22. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem úri család kérdése de egy 15 évesnél is kell legyen szerintem pár száz forintnak, nem hogy egy felnőtt embernél.

Attól, hogy te vezeted még lehetne egy számlátok két kártyával ez a közös kasza nem a titek.

2014. jan. 22. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, te mennyit raksz a közösbe?
2014. jan. 22. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi akkor talán úri család vagyunk (nyugati mércével alsó-középosztály), de szerintem is felelőtlenség a fizetése 15-20%-át italra költeni.
2014. jan. 22. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg kell beszélni. Amúgy ha tényleg napi szinten pálinkázik meg ilyenek akkor ha még nem is alkoholista akkor az lesz belőle. Azzal meg nem jó az élet szerintem.

ennyit elkölteni felesleges dolgokra szerintem is sok.

2014. jan. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!