Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek rendjén van ez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendjén van ez így?

Figyelt kérdés

Férjemnek volt egy vitája az apámmal,amit telefonon bonyolítottak,nem itthon történt,de állítólag úgy összevesztek,hogy azt mondta nekem a férjem,soha többet nem teheti be a lábát hozzánk.

Van egy 2 éves kisfiúnk,s mikor utoljára jött apukám hozzánk pont beteg voltam és csak gyümölcsöt szeretett volna hozni nekem.

Most is hívott apu,hogy milyen az én férjem,hisz nem jár hozzánk senki és mi sem járunk át senkihez sem.

Antiszociális életet élünk már régóta.Treccs parti barátaink nincsenek,a gondom viszont még az,hogyha én megyek át a szüleimhez ünnepekkor,akkor is egyedül megyek,mint valami egyedül élő nő.

Ismerve a férjemet elég uralkodó típus,és féltékenységet érzek az irányomban,hisz az én apukám még él,az övé viszont már lassan 20 éve nem sajnos.

Mit tehetnék?Már nem szívesen megyek át én sem senkihez,mert olyan kínos ez így,hogy mindig egyedül megyek mindenhová,pedig házas emberek vagyunk.

Nem lehet valaki ennyire haragtartó és tiszteletlen az idősebb apámmal szemben...

Mi lehet a megoldás?

2014. jan. 21. 14:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez igaz,nem tilt.De nem jó ez így.

Nekem is volt vitám az anyjával,közöttünk még is elsimultak a dolgok kis idővel.Mondjuk én sem szeretem az anyósomat,de én a békesség kedvéért nyelek egy nagyot,mikor jön hozzánk.Mégis csak az anyja...

2014. jan. 21. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Állj ki végre magadért!!!

Nekik se kell szeretniük egymást, de apukád is meg a férjed is mindent megtehet veled?

Az egyiknek magyarázd el, hogy nem tilt onnan senkit ki, mert ő az apád! A másiknak meg magyarázd el, hogy semmi joga ahhoz, hogy a férjed múltjában turkáljon és vádaskodjon, úgyhogy disztingválja magát és intézzék intelligens felnőtt emberek módjára a családi összejöveteleket! Pont!

2014. jan. 21. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Én erre a kérdésre és kifejtésre csak egy ismert szólással tudnék reagálni. Azt hiszem, olyanok vannak benne, hogy Isten és állatkert...
2014. jan. 21. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs igaza a párodnak,hogy kitiltja az apádat,de apádnak mi köze van a férjed előző gyerekéhez és kapcsolatához???
2014. jan. 21. 17:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát igen.

Szerencsére nem hallottam a beszélgetést.Most,hogy belegondolog,oldják meg ők,nem fogok velük foglalkozni.

2014. jan. 21. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!