Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az amit megbocsájtottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit megbocsájtottatok a párotoknak, férjeteknek, feleségeteknek?

Figyelt kérdés

Elsõsorban azokra volnék kiváncsi,akik hosszabb ideje együtt vannak.

A megbocsájtás hogyan hatott az életetekre!?

2014. jan. 18. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A megbocsájtás a legnemesebb emberi tulajdonság!Nagyon kevesek képesek rá!

Soha nem szabad a másik fejéhez vágni az elkövetett dolgokat,mert csakis úgy van értelme.

Én megbocsájtottam több bűnét a feleségemnek,ő ezt érzi,értékeli,és úgy viselkedik,hogy többé ne kelljen semmit sem megbocsájtanom.

Most olyan jó a házasságunk,mint amilyennek mindig is kellett volna lennie.

2014. jan. 18. 19:22
 12/21 anonim válasza:

36 év házasságban: talán a kidolgozott kapcsolati etika a leghasznosabb.

Megbocsájtani nem lehet, biológiailag lehetetlen, az agy képtelen megbocsájtani, nem lehet törölni a történteket, az emlékképeket, a dokumentumokat.

Viszont ha lojalitás, etika, írott és íratlan szabályok vannak közöttetek, akkor ki lehet bírni néhány közös évtizedet.

2014. jan. 18. 21:50
 13/21 A kérdező kommentje:

19:22

Szép amiket irtál, viszont az nem elég,ha én állandóan bocsájtok.Ahhoz a másik félnek is fel kellene ismernie a hibáit és nem a másikat lehuzni mindenben.Ha valaki bocsájt és másik felismeri a hibáit,akkor a megbocsájtónak is könnyebb lesz az élete, könnyebben felejt.Viszont ha a hibák folyamatosan vannak elkövetve, és te leszel hibáztatva, akkor az egy idõ után nagyon fára

2014. jan. 19. 10:30
 14/21 A kérdező kommentje:

folyt.

nagyon fárasztó lesz.

A te feleséged felismerte a hibáit igy neked a helyzeted sokkal könnyebb lesz

Nem tudom hogyan vezessem rá,hogy az embereknek általába

2014. jan. 19. 10:32
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért átugrik.

Na annyit akartam irni, hogy nem tudom, hogyan vezessem rá,hogy felismerje a hibáit és nemcsak mások elõtt szinészkedik.

2014. jan. 19. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek nem ismerik fel a hibáikat amíg egy óriásit nem követnek el és csak abból tudnak tanulni,akkor gondolkoznak el egy picit.

Remélem a feleségednek is hamarosan eljön ez a pillanat,neked pedig kitartás! 19:22 F37

2014. jan. 19. 11:04
 17/21 A kérdező kommentje:
En a feleség vagyok nem a férj!Ha én lennék a férj lehet könnyebb dolgom lenne!:):):)
2014. jan. 19. 11:30
 18/21 anonim ***** válasza:
A férjem bocsátotta meg nekem azt hogy miattam nem lehet belőle soha apa...:(
2014. jan. 19. 18:23
 19/21 A kérdező kommentje:

18:23

Nagyon sajnálom, viszont akkor becsüld meg a férjedet,mert biztosan nagyon szeret.

2014. jan. 19. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:

nem is jó szó az hogy megbocsátott, végül is nem tehetek róla. Nem követtem el hibát, csak én vagyok....hibás, selejt..akármi...

Inkább csak annyira szeret, hogy nem akar más nőtől gyereket. Inkább egyáltalán nem akar, minthogy engem elveszítsen. Tényleg ritka. Más már rég elhagyott volna ezért.

köszi szépen amit írtál.

2014. jan. 19. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!