Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, titeket mennyire zavar, ha a feleségetek mélyen dekoltált ruhákban jár?
Bevallom, engem nagyon zavar, nem értem, miért mutogatja magát a feleségem ilyen szinten, ha egyszer komoly kapcsolata van, házas. Szerintem ízléstelen, rengetegen megbámulják, leszólítják.
Lehetne rám tekintettel, nekem ez nem esik jól.
Sokszor beszéltem vele erről, a válasz, hogy nem a középkorban élünk, ő magának akar tetszeni, és akkor mi van.
Mérgemben egyszer feltöltöttem magamról egy közösségi oldalra meztelen felsőtestű képet, hát iszonyat kiakadt.
Mondtam neki, nekem is kb. ilyen s-zarul esik, mikor ő magát mutogatja.
Tudom, ő nem a neten mutogatja magát, de szerintem tök mindegy, milyen platformon, a lényeg a lényeg. Meg ráadásul őt többen látják így a munkahelyen, utcán, mint engem láttak a neten.
És igen, szerintem egy férfi felsőtest korántsem bír akkora szexualitással, mint egy kirakott cici.
Nyilván nem mászkálok félmeztelenül, csak éreztetni akartam vele, hogy milyen rossz a másiknak ilyenkor.
Csak az lehet tisztességes nő, aki garbóban jár (még a +40 fokban is?)? :D
Az én mellem akkora, hogy ha borogatnám talán el is múlna, de ha nagyobb lenne, bizony én is felvennék kivágott, szexi ruhákat! Nem a ruhától lesz k*rvás és közönséges egy nő. Nehogy már elkezdjetek gondolkodni.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!