Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene-e pszichológus, ill párterápia, rajtam, és a házasságunk megmentésén. Megcsalt a feleségem, megbocsátottam neki, de nem tudom feldolgozni sehogysem. Lépten-nyomon eszembe jut, felemlegetem akaratom ellenére. Valakik voltak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Szeretnénk újrakezdeni.2014. jan. 12. 18:15
11/26 A kérdező kommentje:
Szeretném ha hozzám is kíméletlenül őszinte lenne,mert így fenntartásaim vannak a továbbiakat illetően.
2014. jan. 16. 17:38
12/26 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, csak én voltam a megcsaló - és nem is csak valami alkalmi szex... aztán mégis helyrejöttek a dolgok, de az biztos, hogy csak együtt sikerülhet.
Hajrá!
13/26 anonim válasza:
A probléma azzal van, hogy aki a megcsalást választja megoldásnak, az sosem fogja úgy akarni a kapcsolatot, mint az aki nem csalt. Jól hazudnak, akár a párterápián is. Persze, hogy mindkettőjük hibája, hogy esetleg megromlott a kapcsolat, de az igen is a megcsaló hibája, hogy ezt a megoldást választotta a megbeszélés, a tisztelet, a hűség helyett. Bizalomvesztés után, már hiába mondja el a problémáit, mert abból egy csomó csak vádaskodás lesz, hogy miért tette meg és védi magát, kreálja pluszba a hülyeséget és győzködi magát, hogy nem is csinált akkora baromságot.... Hitelét vesztette és azt visszanyerni, csak hosszú idejű maximális őszinteséggel és tisztelet adással lehet. Soha nem fog a másik megbocsátani azért, mert esetleg azt mondja a párterápián, hogy nem foglalkozott velem eleget és azért mentem félre. Vagy azért mert szétdobálta a büdös zokniját. Mert valószínűleg a másik is tolerálta a hülyeségeket és ha gondja volt, márpedig biztosan volt, akkor sosem fordult meg a fejében, hogy egy másik személlyel vigasztalja magát!
14/26 joe74 válasza:
Sajnos én is ugyan ebben a cipőben járok, pont négy hete derült ki hogy megcsalt a feleségem, én 13 kg -ot fogytam azóta soha nem gondoltam volna hogy ennyire meg tudja az embert viselni, nálunk van 4 gyerek is
15/26 anonim válasza:
# 9/14- es, nem tudom, reális-e a 80% válás? Akár hihető is, mert orvoshoz is későn szoktunk menni, meg párterápiára is. De akkor 20% meg megmarad!
Szóval, ha mind a ketten erősen akarjátok, és hajlandóak is vagytok megszenvedni érte: helyrehozható a kapcsolat.
16/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is oka van a hűtlenségnek.Valami,valaki.Az utólagos kibeszélés menthet rajta? Nem vagyok biztos benne,mert ha nem derült volna ki,akkor vidáman élünk továbbra is?Ezt nem tartom fair-nek. Ha nem müködik a kapcsolat,én nem hazudoznák,bármily fájó szakítanék tiszta lelkiismerettel,nem aláznák meg egy bennem bízó embert.
2014. jan. 16. 21:13
17/26 anonim válasza:
Kérdező, az utolsó megjegyzésedhez, hát egy kapcsolat azért nem egy porszívó, hogy vagy működik, vagy nem.
Nyilván nem volt tökéletes, mert akkor eszébe se jut az emberek, hogy vannak mások is, - de annyira meg nem volt működésképtelen, hogy rögtön a felbontás az első lépés.
18/26 anonim válasza:
Mért terjed az a baromság, hogy a megcsalt fél is hibás! Már sorry de hol hibázik az a fél aki pl sokat dolgozik hogy mindenük meglegyen, vagy egyszerűen csak otthonülősebb, vagy stb! Mért is lép félre valaki, mért nem lép ki? Mert mondjuk megszokta az otthon kényelmét, rendezett anyagiakat, stb. Nincs olyan épeszű indok amivel meg lehet magyarázni a megcsalást. Iszik és üt ver a férjem! el lehet hagyni! Meghízott a szülés után a feleségem! Hát bocs ez ezzel jár! Egyetlen indok van a megcsalásra, hogy mért teszi valaki, mert meglát egy eszméletlen férfit, vagy nőt, és beindulnak a hormonok. Nem kétséges nagyon erős késztetés ez, az már az ember jellemén múlik mennyire becsüli a párját, illetve magát az ember.
19/26 anonim válasza:
"beindulnak a hormonok." - majd leállnak maguktól 3 nap múlva. Vagy az első szex után. Vagy egy hónap múlva. Vagy megmaradnak sokáig. Esetleg örökre. Honnan tudod előre melyik? Egy talán csak három napos plátói szerelemért mindjárt dobjam a házasságom? Velem ez előfordul ötévente.
20/26 A kérdező kommentje:
Valóban nem porszívó egy kapcsolat,nem is ködös. A kérdésem másra irányult.ha olvastad volna. Nem hibást keresek,csak közzétettem mi a véleményem a hűtlenségről. Ugye így más mint a megcsalás. Pedig nem igazán van különbség. 18-asnak osztom teljes mértékben a véleményét.dúl a liberalizmus e kérdések megtélésében,lassan a megcsaló fél lesz piedesztálra emelve.Ha a megcsalt fél férfi,már minden tény ismerete nélkül törnek pálcát felette. Nemtől,körülményektől függetlenülnem tudok indokot elfogadni a megcsalásra.Ha megcsalok valakit,azt nem szeretem,nem tisztelem,nem sokat jelent számomra. Akkor miért éljek vele?
2014. jan. 17. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!