Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen az életetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az életetek egy olyan férfival, aki az összes szabadidejét a számítógép előtt tölti?

Figyelt kérdés
Férjem ahogy hazajön a munkából, ül a számítógéphez és elkezd hülye játékokat játszani. Ha el akarok menni valahová, akkor eljön velem, nincsen a géphez "ragadva", de itthon semmi mást nem csinál. Nincsen gyermekünk, én nem is akarok. Ha nektek is ilyen párotok van, szeretném ha leírnátok, hogy hogyan élitek meg ezt a helyzetet? Próbáltátok már leszoktatni róla? Szeretnék beszélgetni vele, szeretnék vele együtt tévézni, na meg persze szexelni is, de mostanában még az is el van hanyagolva. (Heti 2 alkalom van csak)Házimunkában sosem segített, én nem is igényelem. Csak azt szeretném ha egy kicsit többet foglalkozna velem idehaza. Egyébként 29 éves. Mit tegyek szerintetek?
2014. jan. 10. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Én férjem is rengeteget játszik, neki ez a kikapcsolódás, szerencsére ha nekem igényem van rá, hogy velem foglalkozzon, akkor el tud szakadni, közösen is csinálunk dolgokat, párszor együtt is próbáltunk játszani, de nekem nem nagyon jött be, de legalább látja, hogy megpróbáltam :). Szerintem ha finoman szólsz neki, hogy mit szeretnél csinálni az segíthet, csak ne akkor szólj, mikor már belemélyed a játékba, hanem mielőtt leülne a géphez. Amúgy szerintem ezt egy idő után "kinövik" a férfiak (én férjem 31 éves), nemsokára babánk lesz, kíváncsi vagyok, akkor hogy fog ez változni, de már előre beszélgettem vele róla, hogy azért majd kelleni fog egy kicsit több segítség, nem riadt meg :)
2014. jan. 11. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van amit itt többen leírtak.

Ha szóln merek rámförmed általában.Nagynéha elismeri,hogy igazam van,akkor néhány napig(max 1 hétig) jobb a helyzet,azután ugyanott vagyunk ahol a part szakad...

Hazajön a munkából:gép.hétvégén:gép.nálatok még jó,nálunk szex max csak heti 1,mindig az van,hogy majd ma,aztán persze gépezik éjfélig,utánna meg jajj ő már álmos,holnap kelnie kell...

Hát én valószinűleg szakítani fogok,mert nekem ez így nem élet,hogy itt ülök mellette mint a díszpinyt amig ő gépezik...Ahhoz én nem kellek szerintem.:((

2014. jan. 11. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:

11-es nem akarlak elkeserítni,de nem valószinű,hogy kinövi...Az enyém 42 évesen csinálja ezt :(

Előző voltam,én 32 vagyok...

2014. jan. 11. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:

A játék még hagyján lenne,de az enyém folyton a facebookon log...:(

Rengeteg a külföldön dolgozó barátja ismerőse,azokkal dumál...

Azt hogy csináljuk közösen?Chateljek vele a szoba másik sarkából...?

2014. jan. 11. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Na igen ez a másik,nálunk is a szex rovására(is) meg...2 hetente vagyunk együtt...:/
2014. jan. 11. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hehe! 18 éve élek egy ilyen pasi mellett!Játszik,de az évek során szinte profi programozóvá fejlesztette magát és a mai napig is inkább fejlődésre használja a netet! Mindig is ráláttam a gépre,mielőtt hitetlenkednétek!DE! Nehéz fizikai munkát végez napi 9-10 órákat melózik,hazaadja az összes fizetését,nem iszik,nem dohányzik,nem jár el sehova és imád engem! Hát nem megérdemli,hogy hagyjam a gép előtt ülni?

Ja és sem korosodás sem gyerekek nem változtattak a helyzeten,viszont a családban már mindenki függő és ugyan nekem most nincs saját gépem,de van két tabletem!:)

2014. jan. 12. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem ,hogy azok a nők miért rinyálnak akiknek a párjuk eleve gépfüggő volt akkor is amikor megismerkedtek??! Alapszabály ,hogy nem változik meg senki már felnőtt korára és ha így nem tudtátok elfogadni ,akkor minek kellett belemenni a kapcsolatba? Szenvedni ,perlekedni ,önsajnáltatni,állandó jelleggel baxtatni a másikat ? Ez nem kapcsolat. Olyat kell keresni akinek a hobbija ,életvitele nem zavar minket ,ez ilyen egyszerű. Soha ne reménykedj abban hogy megváltozik bárki is a kedvetekért. Ez csak jó tanács.
2014. jan. 13. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok.Amikor megismerkedtünk nem volt gépfüggő.Nem is volt itthon net :)
2014. jan. 14. 19:35
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

Hát ha olyan csaj vagy aki mászkálós akkor ez egy katasztrófa. Mert az ilyeneket bombával se szeded ki a gép v konzol elöl.

Ellenben ha otthon ülős vagy és gyereket sem akarsz akkor működhet egy kapcs, csak arra számits h a pénzének X %-át a hardware-kre költi ha ugye PC nyomja.

Mert az fejleszteni kell átlag 4 évenként v apránként 3-4 havonta de ettől ég pénzbe kerül.

És iga általában nem isznak nem cigiznek nem drogoznak mert a pénz a gépre kell, nem ilyenekre.

Ja és igen kinőni nem fogják ezt tanúsíthatom én 14 évesen kezdtem játszani most 25 vagyok és bolond lennék abba hagyni. Van legalább 100 játékom gépre, konzolra és még élek játszani fogok. Akinek nem tetszik ne akarjon velem élni én nem kényszerítek senkit.

Gyereket én se akarok és nem is akartam soha, azzal csak a gond van és pénzt most nem azé de szívesebben költöm a hobbimra meg ha lesz nőm akkor persze rá is.

De most így elvagyok.

Ja és mond meg a pasidnak h kezét lábát tegye össze h talált olyan nőt mint te.

Mert az átlag olyan h ez unalmas, mi az h nem akarsz gyereket, folyton csak a hülye játék van...

Szerencsés ember.

25 F

2014. ápr. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!