Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az életetek egy olyan férfival, aki az összes szabadidejét a számítógép előtt tölti?
Nálunk is ez van amit itt többen leírtak.
Ha szóln merek rámförmed általában.Nagynéha elismeri,hogy igazam van,akkor néhány napig(max 1 hétig) jobb a helyzet,azután ugyanott vagyunk ahol a part szakad...
Hazajön a munkából:gép.hétvégén:gép.nálatok még jó,nálunk szex max csak heti 1,mindig az van,hogy majd ma,aztán persze gépezik éjfélig,utánna meg jajj ő már álmos,holnap kelnie kell...
Hát én valószinűleg szakítani fogok,mert nekem ez így nem élet,hogy itt ülök mellette mint a díszpinyt amig ő gépezik...Ahhoz én nem kellek szerintem.:((
11-es nem akarlak elkeserítni,de nem valószinű,hogy kinövi...Az enyém 42 évesen csinálja ezt :(
Előző voltam,én 32 vagyok...
A játék még hagyján lenne,de az enyém folyton a facebookon log...:(
Rengeteg a külföldön dolgozó barátja ismerőse,azokkal dumál...
Azt hogy csináljuk közösen?Chateljek vele a szoba másik sarkából...?
Hehe! 18 éve élek egy ilyen pasi mellett!Játszik,de az évek során szinte profi programozóvá fejlesztette magát és a mai napig is inkább fejlődésre használja a netet! Mindig is ráláttam a gépre,mielőtt hitetlenkednétek!DE! Nehéz fizikai munkát végez napi 9-10 órákat melózik,hazaadja az összes fizetését,nem iszik,nem dohányzik,nem jár el sehova és imád engem! Hát nem megérdemli,hogy hagyjam a gép előtt ülni?
Ja és sem korosodás sem gyerekek nem változtattak a helyzeten,viszont a családban már mindenki függő és ugyan nekem most nincs saját gépem,de van két tabletem!:)
Hát ha olyan csaj vagy aki mászkálós akkor ez egy katasztrófa. Mert az ilyeneket bombával se szeded ki a gép v konzol elöl.
Ellenben ha otthon ülős vagy és gyereket sem akarsz akkor működhet egy kapcs, csak arra számits h a pénzének X %-át a hardware-kre költi ha ugye PC nyomja.
Mert az fejleszteni kell átlag 4 évenként v apránként 3-4 havonta de ettől ég pénzbe kerül.
És iga általában nem isznak nem cigiznek nem drogoznak mert a pénz a gépre kell, nem ilyenekre.
Ja és igen kinőni nem fogják ezt tanúsíthatom én 14 évesen kezdtem játszani most 25 vagyok és bolond lennék abba hagyni. Van legalább 100 játékom gépre, konzolra és még élek játszani fogok. Akinek nem tetszik ne akarjon velem élni én nem kényszerítek senkit.
Gyereket én se akarok és nem is akartam soha, azzal csak a gond van és pénzt most nem azé de szívesebben költöm a hobbimra meg ha lesz nőm akkor persze rá is.
De most így elvagyok.
Ja és mond meg a pasidnak h kezét lábát tegye össze h talált olyan nőt mint te.
Mert az átlag olyan h ez unalmas, mi az h nem akarsz gyereket, folyton csak a hülye játék van...
Szerencsés ember.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!