Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Munka? Tenyleg onzo lennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka? Tenyleg onzo lennek?

Figyelt kérdés

Mi kulfoldon anyagilag tok jol elunk. En eleg jol keresek. Ezert is tortent az, hogy az elmult 12 evben a parom most eloszor ment el dolgozni. Egesz pontosan masfel eve osszel, amikor kiderult, hogy chatelgetett egy pasival. Azt valahogyan feldolgoztuk(pontosabban en, mert ugye nekem fajt), es akkor vegre elment melozni. Nem eppen sokat, mert heti 3*4 orat. (K-Sz-Cs: 10:00-14:15)

Azota eltelt 15-16 honap. Es most kitalalta, hogy jo lenne marciustol kilepni, mert nem szereti a melohelyet es, hogy a legjobb baratnoje is elmegy marc 1-ei datummal. Aztan tervei szerint elmenne nyelvtanfolyamra 1 heten 3 szor, aztan ujra keresne munkat.

En meg mondtam, hogy "Nem tamogatom."

Azt tamogatom, hogy tanuljon melo mellett es azt is tamogatom, hogy melobol atmenjen meloba. De en meg egyszer nem leszek akkora balek, hogy belesodorjam magunkat az o otthoni 4 fal kozotti unatkozos maganyaba.

Most meg elkezdett kombinalni, meg fenyegetozni, hogy akkor tobb hazimunka nekem, meg hogy akkor o estere el fog faradni. A hazimunkaval semmi gond. Mondtam, hogy menjen el esti suliba. Probaljuk ki fel evre. Amig suliban van, addig en addig atveszem az esti dolgokat a tanulast, a furdetest, stb a gyerekekkel. Tanulni szivesen tanulok mindkettovel.

Es akkor a kerdesem: Most tok oszinten! Tenyleg ilyen mostoha sora lenne??? Es en vagyok 2-onk kozul az onzobb???

(Amugy jo Anyuka, a gyerekek jol tanulnak meg itt kulfoldon is es gyonyoru rendet tart. Az otthoni napi helytallasa csillagos otos.)

2014. jan. 9. 12:43
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
33%

Ha a férjem 12 évig eltartana (jó mínusz amíg a gyerek miatt nem tudtam dolgozni), azon lennék, hogy én is tegyek a kasszába és megtanultam volna a nyelvet, és akkor talán nem mosogatna az úri asszony! Mert az, hogy kitakarít, az szép, más nő 8óra munka után is megteszi és tanul is mellette.

Te kapattad el! Beleunt a semmibe, aztán ki tudja még mit csinált?! Ha nem lett volna a chates sztori, akkor is akarnád, hogy dolgozzon? Vagy szerinted akkor is elment volna dolgozni vagy most ezzel vezekel?

2014. jan. 9. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!