Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez így ebben a formában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így ebben a formában megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

a férjem teljesen elhanyagol, 3 hónapja hozzám se ért, hiába próbáltam vele többszöri nekifutásra is megbeszélni, nem jelentett számára semmit. volt egy férfi aki nagyon sokat foglalkozott velem, sokat beszélgettünk, és tegnap lefeküdtem vele. számomra az a megcsalás, ha valakivel együtt vagyok úgy is, és úgy csalom meg. el fogom neki mondani, aztán ettől vagy észhez térül, vagy váljanak el útjaink.

30 év előtt állunk, gyerekünk nincs.

2014. jan. 9. 11:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen előszór el kell válni aztán új embert keresni.
2014. jan. 9. 11:56
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megcsalás, és jól is érezted magadat, ez csak azért kérdezem, hogy megérte-e igy viselkedned?
2014. jan. 9. 11:57
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
Igen,ez megcsalás,mi más is lenne?! Együtt éltek,házasok! vagytok! És csak azért csaltad meg,mert 3 hónapja nem úgy mennek a dolgok,ahogy te szeretnéd...Nagyon hamar felrúgtad a házasságodat! 3 hónap... akkor hogy élnéd le valaki mellett az egész életedet?! Vagy hogy lennél anya? Akkor nehéz csak igazán helytállni! Mondd el szépen a férjednek, aztán váljatok el, jobb lesz úgy mindkettőtöknek!
2014. jan. 9. 11:57
 14/39 anonim ***** válasza:
24%

Majd írd meg hogy reagált.

egy sorstársnőd

2014. jan. 9. 12:08
 15/39 anonim ***** válasza:
40%
Igen megcsalás de ha szeretitek egymást van egy ilyen után is élet
2014. jan. 9. 12:08
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megcsalás, és szerintem mindenképpen el fognak válni az útjaitok. Észhez térülés alatt gondolom azt érted, hogy akkor 3 hónap után végre ismét hozzád ér, mert nem akarja, hogy másnál keress vigaszt. Hát szerintem egy pasi önérzetének nem pont ez kell, hogy elkezdje kívánni a feleségét.
2014. jan. 9. 12:09
 17/39 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez nem magcsalás, akkor vajon mi az?!
2014. jan. 9. 12:12
 18/39 anonim ***** válasza:
33%
Örülök neki, hogy ennyi szentéletű ember van itt, csak tudnám, hogy akkor mitől ilyen a világ, amilyen.
2014. jan. 9. 12:14
 19/39 anonim ***** válasza:
88%
Tehát, ha a férjed megcsalna úgy, ahogyan Te Őt, azt nem vennéd megcsalásnak. Értem. Mondd el ezt szépen neki, és hamarosan kvittek lesztek. Nyugi, gyorsan észhez térül :)
2014. jan. 9. 12:16
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hogy egy párkapcsolatban mi minek számít, azt az adott párkapcsolatot alkotó 2 ember dönti el, minden párkapcsolatnak megvannak a sajátos szabályai, amit maguk a felek várnak vagy nem várnak el a másiktól.

Nem véletlen ám, hogy erre senki sem írt jogszabályt...

2014. jan. 9. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!