Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
A feleségem terhes az első gyerekünkkel, eléggé morcos mostanában és sokat idegeskedik. Gondolom a terhesség miatt ilyen. Nem bírom már elviselni azt ahogyan viselkedik, semmit nem akar aminek hozzám van köze, romlik a kapcsolatunk de remélem ez jobb lesz. Hétvégén elmentem bulizni pár barátommal, ittunk valamennyit ők közbe eltűntek. Csak annyira emlékszem nagyjából, hogy valahogy egy csajjal össze keveredtem de csak addig jutottunk, hogy a szájába vette pár percre mert utána megjött az eszem és gyorsan elmentem. Fogalmam sincs, hogy miket mondtam neki. Szerintem kettőnkön kívül senki nem tud erről, a csajt amúgy nem is ismerem. Szóval lehet, hogy nem derülne ki de folyton erre gondolok. Nem akarok hazudni a feleségemnek. Segítsetek, mit tegyek?
2013. jún. 10. 22:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne számítana megcsalásnak? Persze, hogy az...
2013. jún. 10. 23:00
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
És hová mentél el?
2013. jún. 10. 23:02
 3/27 A kérdező kommentje:
Haza
2013. jún. 10. 23:05
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű h megcsalásnak számít!

Ha a feleségednek a szájába lett volna egy f@sz vagy kinyalják,az neked nem megcsalás???

2013. jún. 10. 23:06
 5/27 anonim ***** válasza:
93%
Gyakran van iylen emlékezetkiesésed?
2013. jún. 10. 23:09
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
... mert ki tudja, miket szoktál csinálni azalatt.... XD
2013. jún. 10. 23:09
 7/27 anonim ***** válasza:
93%

Igen ez bizony megcsalás. A csúnyábbik fajtából ,mert máris találod mentséget, hogy ezt ő miért is érdemelte meg, hogy másnak szájába lógasd. Miközben te nem vagy egyenes és korrekt. A te gyerekedet várja és ideges mer lenni, te pedig itt görcsölsz, hogy ez megcsalás-e.

De azért ne mondd el neki, hogy könnyíts a lelkeden, elég övön aluli lenne, ráadásul még megtalálna hatódni, hogy nem vitted végig.

2013. jún. 10. 23:22
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Csak ilyen férjem ne legyen..
2013. jún. 10. 23:25
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy megcsalas. Gondold az ellenkezojet, a feleseged egy masik ferfi himbilimbijet egy kicsit a szajaba veszi. Na ugye erted? Egyebkent most teljesen megvaltozik, hormonok bombazzak a terhesseg miatt. Inkabb megertonek es gyengednek kene lenned vele, es nem bulizni menni a haverokkal, ahol osszejossz egy ribivel.
2013. jún. 10. 23:31
 10/27 A kérdező kommentje:
Csak leírtam, hogy hogy állunk. Úgyis megkérdeztétek volna, hogy miért tettem.
2013. jún. 10. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!