Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
A feleségem terhes az első gyerekünkkel, eléggé morcos mostanában és sokat idegeskedik. Gondolom a terhesség miatt ilyen. Nem bírom már elviselni azt ahogyan viselkedik, semmit nem akar aminek hozzám van köze, romlik a kapcsolatunk de remélem ez jobb lesz. Hétvégén elmentem bulizni pár barátommal, ittunk valamennyit ők közbe eltűntek. Csak annyira emlékszem nagyjából, hogy valahogy egy csajjal össze keveredtem de csak addig jutottunk, hogy a szájába vette pár percre mert utána megjött az eszem és gyorsan elmentem. Fogalmam sincs, hogy miket mondtam neki. Szerintem kettőnkön kívül senki nem tud erről, a csajt amúgy nem is ismerem. Szóval lehet, hogy nem derülne ki de folyton erre gondolok. Nem akarok hazudni a feleségemnek. Segítsetek, mit tegyek?
2013. jún. 10. 22:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
45%
Tudod, hogy így is elkaphattál betegséget? És akkor menj el orvoshoz, mert ha átadod a feleségednek, a baba vakon vagy más rendellenességgel is születhez akár.
2013. jún. 10. 23:39
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Ja, akkor legalább magadhoz légy egyenes. Mert elmentem bulizni, megkívántam egy nőt, aki kapható volt arra, hogy a szájába tegyem, aztán elöntött lelkiismeret, és ott hagytam. És ehhez a feleséged lelkiállapotának semmi köze. Ez te sarad...ne keverd bele őt is, meg már most a gyerekedet. Vállad a felelősséget.
2013. jún. 10. 23:39
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Csak ilyen pasit ne!!!!!!!
2013. jún. 11. 03:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
:-) szóval nem bírod elviselni azt,ahogy feleséged viselkedik veled? És gondolod,hogy ha más száját tömöd be a f@szoddal,attól majd el bírod viselni? Érted? Mondjuk a lelkifurka biztos segít benne! A legkiszolgáltatottabb helyzetben rúgtál bele a feleségedbe...
2013. jún. 11. 04:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy a fenébe ne számitana megcsalásnak ? Azt,hogy romlik a kapcsolatotok ,ne csak a feleségedre és a terhességére fogd ! Te mit teszel ,hogy jobb legyen a kapcsolatotok ? Az biztos nem vezet jóra,hogy te bulizni jársz a haverokkal ő meg otthon gubbaszt terhesen ... !!! Inkább vele törődj ,nézzetek este együtt egy jó filmet ,bújjatok össze ,szeretgesd ,kedveskedj neki (itt most nem a szex-re gondolok ) éreztesd vele.hogy szereted . Ebben az időszakban természetes ,hogy érzékenyebb.
2013. jún. 11. 06:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kérdés az volt, hogy mit tegyen, de valahogy erre senkinek nem sikerült válaszolnia... Én azt mondom, semmiképp ne mondd el neki. Amilyen lelkiállapotban, még a végén kidobna, mint macskát szrni, és az meg gondolom senkinek nem lenne jó. Plusz amúgy is csak a lelkeden könnyítenél, de sokkal több kárt okozna, mint hasznot, úgyhogy azt mondom, inkább próbáld meg a feleségeddel rendbe hozni a dolgot. Ha úgysem tud róla senki, akkor jobb, ha te is elfelejted minél hamarabb. 36N
2013. jún. 11. 07:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

:) Vicces amúgy az elképzelés, párommal ezen kacagtunk vagy 10 percig. Tehát táncikálsz egyedül a diszkóban, odatáncikál melléd egy ismeretlen lány. Két lehetőség van:

1. Elkezdtek smárolni, tipi tapi, aztán felmentek a lány lakására, ott levetkőztök, vagy legalább letolod a gatyád, elkezd cumikázni. Ez kb. 30-45 perc leforgása alatt történhet meg. A történet melyik pontján kezdett előjönni a bűntudatod? Vagy ezalatt a 45 perc alatt mikor érezted azt, hogy ez már sok?

2. Tehát táncikálsz a diszkóban egy csaj megbotlik, rosszabb esetben kirúgod a lábát, te meg ohh pardon a szorult helyzetű lány szájába lógatod a himbilimbit :D Na ez kb. egy perc alatt megeshet, ezt már el lehet fogadni, hogy elborult az agyad, elgurult a gyógyszered.

Szóval nem hiszem el, hogy 30-45 perc alatt nem jutott el az agyadig, hogy rossz az amit teszel, vagy nem kezdtél el már akkor bűntudatot érezni míg taperoltad a csajt! Tehát csak a 2. verzió jöhet szóba, esetleg egy ritka harmadik, ahol a női wc-be osonva 2-3 perc leforgása alatt rábeszélsz egy csajt a cumira, ami meg is történik az egyik fülkében. Ez nem tudom mennyire gyakori, de abból nem von le, hogy akármit is tettél, undorító vagy!

Eközben a terhes, hormonoktól zavart párod otthon alszik, nem is tudva arról, hogy mekkora disznó volt a párja, még meg is veregeti a hátát, hogy "lám, mégsem voltam akkora sárkány, elengedtem a párom bulizni, mert megbízok benne".

A tanácsom: EL NE MONDD NEKI! Viszont innentől fogva ezüsttálcán kellene hordozd, legalább könnyíts a terhén, azzal, hogy végre figyelsz is rá. Mentsd meg a kapcsolatotokat, és ez a balesetszopás emlékeztethet rá, hogy nem akarod többé megcsalni. Mert ugye nem akarod?

2013. jún. 11. 09:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
17es :DDDDDDD
2013. jún. 11. 10:00
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy a feleségednek felesleges fájdalmat kéne még okoznod azzal,hogy ezt elmeséled.Viszont azt tudom,hogy nagyon össze kell kapnod magad ahhoz,hogy azt mondhasd,megérdemled ezt a nőt.Talán nem lehet ezt a balesetet meg nem történtté,vagy akár jóvá tenni,de tehetsz azért,hogy a nejed azt kapja tőled,amit megérdemel egy ilyen helyzetben.A minimum a gyengédség,megértés,és a szeretet.Azt pedig fel kéne fognod,hogy egy tomboló hormonokkal megáldott terhes nő érzékenyebb az átlagnál,és másként kell kezelni.
2013. jún. 11. 10:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttél, h a szájában van a f.rkad és gyorsan elmentél? OMG
2013. jún. 11. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!