Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
A feleségem terhes az első gyerekünkkel, eléggé morcos mostanában és sokat idegeskedik. Gondolom a terhesség miatt ilyen. Nem bírom már elviselni azt ahogyan viselkedik, semmit nem akar aminek hozzám van köze, romlik a kapcsolatunk de remélem ez jobb lesz. Hétvégén elmentem bulizni pár barátommal, ittunk valamennyit ők közbe eltűntek. Csak annyira emlékszem nagyjából, hogy valahogy egy csajjal össze keveredtem de csak addig jutottunk, hogy a szájába vette pár percre mert utána megjött az eszem és gyorsan elmentem. Fogalmam sincs, hogy miket mondtam neki. Szerintem kettőnkön kívül senki nem tud erről, a csajt amúgy nem is ismerem. Szóval lehet, hogy nem derülne ki de folyton erre gondolok. Nem akarok hazudni a feleségemnek. Segítsetek, mit tegyek?
2013. jún. 10. 22:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hát...egyeseknél csak akkor számít megcsalásnak, ha szerelmet is érzel az iránt akivel tetted..

Kis szerencsével a párod is így gondolkodik :)

2013. jún. 11. 15:46
 22/27 anonim ***** válasza:
16%

màr megbocsàssatok!!!

én is terhes vagyok tombolnak az hormonok rendesen nèha olyan feszült vagyok hogy azon felhuzzom magam mi a francért kell levegőt venni.

de egy biztos soha nem vezetném le a pàromon.aki kemènyen dolgozik azért hogy olyan àlom gyerekszobàt tudjunk csinàlni amilyet csak akarok.aki véd mindentől nehogy bajunk legyen(4éve vàrnuk a babàt).nézi minden kivànsàgom.

a feleséged szedje össze magàt!!!normàlisan is lehet terhesnek lenni.minden csak agyban dől el!!!!

2013. jún. 11. 17:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a feleséged már férfi himbilimbijét szopogatja az megcsalásnak számít?
2013. jún. 11. 18:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves "normálisterheshölgyemény"! És szerinted a kialakult helyzetre az volt a megoldás,hogy "apa" más szájába dugta a f@szát?
2013. jún. 11. 19:40
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

"màr megbocsàssatok!!!

én is terhes vagyok tombolnak az hormonok rendesen nèha olyan feszült vagyok hogy azon felhuzzom magam mi a francért kell levegőt venni.

de egy biztos soha nem vezetném le a pàromon.aki kemènyen dolgozik azért hogy olyan àlom gyerekszobàt tudjunk csinàlni amilyet csak akarok.aki véd mindentől nehogy bajunk legyen(4éve vàrnuk a babàt).nézi minden kivànsàgom.

a feleséged szedje össze magàt!!!normàlisan is lehet terhesnek lenni.minden csak agyban dől el!!!!"

Ja a férjeden nem töltöd ki a dühöd, helyette rajtunk vezeted le :) amúgy nem válaszoltál a kérdésre.

Jut eszembe jó nagy hárpia az asszony, ha te csak úgy elmehetsz bulikázni a haverjaiddal igazad is van :)

(és most nem arról van szó, hogy minek megy el, hanem hogy elméletileg egy sárkány lett az asszony)

2013. jún. 11. 19:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok terhes, de normális terhesen eléggé felhúztam magam. Szóval szerinted apu jól csinálta? Ilyenkor jól meg kell csalni a nőt? Ez lesz a megoldás valamire?

Szerintem a megcsalás minden esetben ejnye-bejnye, mivel hazugság, önbecsapás is van mögötte, ha ezt egy kiszolgáltatott nővel szemben teszi aki terhes, még csúnyább,

Neked további jó babavárást, és ha ideges leszel, rajtunk töltsd ki, mert apu még elmenne és más szájába rakná.

2013. jún. 11. 20:50
 27/27 Ladányi Gyuri válasza:
43%
22 -es Respect. Látom a sok hisztis nő ennél a témánál kitombolja magát. Kérdező amit tettél nem helyes. Ne mond el mert akkor vége a kapcsolatnak. Valahogy próbáld lerendezni magadban. DE. Sok a vita ?? Én tudok egy megoldást erre, nálam legalábbis bevált. Elsőre még semmit sem szóltam. Másodikra sem. Harmadikra fogtam magam és betettem magam mögött az ajtót egy szó nélkül. 30 perc alatt sikerült átértékelnie mindent és onnantól megszűntek a felesleges hisztik. Persze minden nő más. Sok sikert kívánok a gyerkőchöz :D És most várom a beszólásokat :D
2013. jún. 18. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!