Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Hát...egyeseknél csak akkor számít megcsalásnak, ha szerelmet is érzel az iránt akivel tetted..
Kis szerencsével a párod is így gondolkodik :)
màr megbocsàssatok!!!
én is terhes vagyok tombolnak az hormonok rendesen nèha olyan feszült vagyok hogy azon felhuzzom magam mi a francért kell levegőt venni.
de egy biztos soha nem vezetném le a pàromon.aki kemènyen dolgozik azért hogy olyan àlom gyerekszobàt tudjunk csinàlni amilyet csak akarok.aki véd mindentől nehogy bajunk legyen(4éve vàrnuk a babàt).nézi minden kivànsàgom.
a feleséged szedje össze magàt!!!normàlisan is lehet terhesnek lenni.minden csak agyban dől el!!!!
"màr megbocsàssatok!!!
én is terhes vagyok tombolnak az hormonok rendesen nèha olyan feszült vagyok hogy azon felhuzzom magam mi a francért kell levegőt venni.
de egy biztos soha nem vezetném le a pàromon.aki kemènyen dolgozik azért hogy olyan àlom gyerekszobàt tudjunk csinàlni amilyet csak akarok.aki véd mindentől nehogy bajunk legyen(4éve vàrnuk a babàt).nézi minden kivànsàgom.
a feleséged szedje össze magàt!!!normàlisan is lehet terhesnek lenni.minden csak agyban dől el!!!!"
Ja a férjeden nem töltöd ki a dühöd, helyette rajtunk vezeted le :) amúgy nem válaszoltál a kérdésre.
Jut eszembe jó nagy hárpia az asszony, ha te csak úgy elmehetsz bulikázni a haverjaiddal igazad is van :)
(és most nem arról van szó, hogy minek megy el, hanem hogy elméletileg egy sárkány lett az asszony)
Én nem vagyok terhes, de normális terhesen eléggé felhúztam magam. Szóval szerinted apu jól csinálta? Ilyenkor jól meg kell csalni a nőt? Ez lesz a megoldás valamire?
Szerintem a megcsalás minden esetben ejnye-bejnye, mivel hazugság, önbecsapás is van mögötte, ha ezt egy kiszolgáltatott nővel szemben teszi aki terhes, még csúnyább,
Neked további jó babavárást, és ha ideges leszel, rajtunk töltsd ki, mert apu még elmenne és más szájába rakná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!